Taklampa

Mono Light Glasklasen Stomme svart

  • Kombination av ljuskrona och förvaringsplats för dricksglas
  • Designad av Cedervalls arkitekter
  • Flexibel design för personlig och kreativ stil
  • Behagligt allmänljus med härliga spegelreflexer
  • Enkel montering och justering för perfekt balans
Full produktbeskrivning
Pris
2 490 :-

Taklampa Glasklasen Stomme svart Mono Light 

Denna unika sandsvarta taklampa designad av Cedervalls arkitekter är inte bara en ljuskrona, utan också en förvaringsplats för dina dricksglas på fot. Med Glasklasen stomme får du inte bara bra ljus, utan också en möjlighet att visa upp dina egna glas. Glasklasen hittar du bara hos Elon.

Designad av Cedervalls arkitekter
Glasklasen Stomme är skapad av Cedervalls arkitekter. De har på ett kreativt sätt skapat denna lampa som är både snygg och praktisk.

Ljuskrona och glashållare
Glasklasen är inte bara en lampa, den kan också hålla dina glas på fot. Du kan sätta den över din bardisk, köksö eller matbord. Då kan du enkelt nå dina glas och det ser också fint ut.

Du kan välja själv
Du kan själv bestämma hur din Glasklasen ska se ut. Antingen använder du samma slags glas i hela, eller så blandar du olika färger och modeller. På det sättet kan du göra den personlig och unik för ditt hem.

Enkel att sätta upp
Det är lätt att sätta upp Glasklasen stomme och justera den så som du vill ha den. Oavsett om du har många eller få glas på den, kommer den alltid att vara vågrät och ge bra ljus.

Behagligt allmänljus med spegelreflexer
Genom att använda en klar LED-ljuskälla i lampan ger Glasklasen bra ljus i rummet. Ljuset speglas i glasen och skapar en vacker ljusbild med fina mönster i omgivningen. Det ger en speciell och mysig stämning.

Energiinformation
Spänning (V) 230 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 5 W
Varumärke Mono Light
EAN 7391741010773
Allmänt
Färg Svart
Material Metall
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E27
Skyddsklass 1
Typ av ljuskälla LED
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 580 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 150 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 590 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1.4 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 10 kg
Vårt artikelnummer: 122073

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris