Inbyggnadsugn

KitchenAid KOQCX 45600

  • Kombinerar varmluft och ånga
  • Assisterad matlagning för 70 rätter
  • Precision med 7 sous vide-funktioner
  • Bevarar näringsämnen och smaker
  • Intuitiva vred och tydlig display
  • Matlagningstermometer
Full produktbeskrivning
Pris
21 990 :-
KitchenAid logo

Ångugn KOQCX 45600 KitchenAid

KitchenAid Steam Oven KOQCX 45600 är en kombiångugn som lovar att revolutionera sättet du tillagar mat. Med en elegant design i rostfritt stål, avancerad teknik och användarvänliga funktioner, är denna 45 cm kompakta ugn designad för att förenkla din matlagningsprocess samtidigt som den förhöjer smaken och näringsvärdet av varje rätt.

Innovativ teknik möter användarvänlighet
Denna ugn utmärker sig genom sin förmåga att kombinera varmluft och ånga, vilket resulterar i rätter som är perfekt brynta utanpå och saftiga inuti. Tack vare fyra ångnivåer och en fläkt på baksidan, har du full kontroll över matlagningen, vilket garanterar utmärkta resultat varje gång.

Näringsrik matlagning enkelt gjord
Med KOQCX 45600 är det enklare än någonsin att tillaga hälsosamma måltider. Ångan bevarar näringsämnen och smaker, vilket gör att maten inte bara smakar bättre utan också är bättre för dig. Den specialdesignade pannan säkerställer jämn tillagning vid temperaturer under 100 °C, vilket bevarar allt det goda i dina ingredienser.

Smart matlagning för varje tillfälle
Denna ugn erbjuder ett brett utbud av specialfunktioner, inklusive 7 sous vide-funktioner för att utforska denna populära tillagningsmetod med precision. Dessutom är den utrustad med en praktisk matlagningstermometer som säkerställer att din mat tillagas till perfektion och automatiskt stänger av ugnen när rätt temperatur uppnåtts.

Upptäck smart matlagning med assisterad matlagning
KitchenAid Steam Oven KOQCX 45600 tar matlagningen till en ny nivå med sin assisterade matlagningsfunktion. Genom att erbjuda en meny med 70 förprogrammerade recept, från traditionella favoriter till exotiska nyheter, gör denna funktion det enklare än någonsin att tillaga måltider till perfektion. En enkel knapptryckning är allt som krävs för att navigera genom recepten och hitta din nästa kulinariska skapelse. Denna smarta funktion tar bort gissningsleken från matlagningen, vilket gör att du kan känna dig trygg med att varje rätt kommer att bli precis så god som den är tänkt.

Hemgjord yoghurt på enklaste sätt
Med KitchenAid Steam Oven KOQCX 45600 blir tillagningen av hemgjord yoghurt lekande lätt. Tack vare en särskild autofunktion kan du skapa krämig, näringsrik yoghurt med bara ett knapptryck. Denna funktion är perfekt för dig som värdesätter hemlagade, hälsosamma alternativ och önskar kontroll över ingredienserna i din yoghurt. Oavsett om du föredrar din yoghurt naturell eller med dina favorittillägg, erbjuder denna ugn en enkel och bekväm lösning.

Förbättra dina bakverk med slutjäsning
Den unika slutjäsningsfunktionen i KitchenAid Steam Oven KOQCX 45600 utnyttjar den fuktiga miljö som skapas av varm ånga för att ge dina bakverk den perfekta slutjäsningen. Denna process är idealisk för att förbättra strukturen på bröd och kakor, vilket resulterar i lättare, luftigare bakverk med en perfekt konsistens. Det är den lilla detaljen som gör stor skillnad i slutresultatet, och med denna funktion kan varje hemmabagare uppnå professionella resultat i sitt eget kök.

Enkelt och effektivt med konservering
KOQCX 45600 erbjuder också en praktisk konserveringsfunktion, vilket gör det enklare än någonsin att förbereda och bevara frukt och grönsaker. Denna funktion är perfekt för dig som vill njuta av dina favoritprodukter året runt eller som letar efter ett säkert och effektivt sätt att sterilisera burkar för hemmagjorda konserver. Oavsett om det handlar om att bevara skörden från din trädgård eller att förbereda gåvor till vänner och familj, erbjuder denna funktion en pålitlig lösning för alla dina konserveringsbehov.

Tillbehör som utökar din matlagning
För att komplettera din matlagningsupplevelse medföljer en rad användbara tillbehör, inklusive en matlagningstermometer, ett galler, en bakplåt, en droppbricka och en svamp. Dessa tillbehör gör det lätt att anpassa din matlagning för olika rätter och behov, från bakning till grillning och allt däremellan.

Energiinformation
Apparater som drivs med el har en effekt i Watt (W) – apparatens ”styrka”. Den energi som går åt när du använder apparaten, dvs elen du förbrukar, mäts i Wattimmar (Wh). En apparat med effekten 1 000 W som används i en timme, förbrukar då 1 000 Wattimmar, vilket är samma sak som 1 kilowattimme (1 kWh). Energiförbrukning (kWh) 0 kWh
Energiförbrukning varmluft (kWh) 0.6
Typ av värmekälla El
Ugnstorlek Liten
Energieffektivitetsindex 89.6
Antal kaviteter (st) 1
Anger ugnens nettovolym i liter. Volym ugn (liter) 29 liter
Varumärke KitchenAid
EAN 8003437395109
Anger hur lång garanti produkten har. Garantitid (år) 5 år
Allmänt
Färg Rostfri
Typ av rengöring Ånga
Varmluft Ja
Matlagningstermometer Ja
Ånga Ja
Anger om produkten har en display. Display Ja
Barnlås Ja
Timer för avstängning Nej
Automatisk avstängning Nej
Teleskopskenor Nej
Typ av styrning Vred
Anger hur många bakplåtar som medföljer. Antal bakplåtar (st) 1 st
Anger hur många grillgaller som medföljer. Antal grillgaller (st) 1 st
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 595 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 537 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 455 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 31 kg
Övrigt
Ugnsstorlek (liter) liten: 12 < 34 liter
Energiklass
Vårt artikelnummer: 112530

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris