Laddar...
Badrumstaklampa

AH Belysning Fårö V 762/16 svartIP44

  • Längd: 65 cm
  • Riktbart ljus
  • Dimbar
  • IP44
  • 3 x GU10
Full produktbeskrivning
1 995 :-
AH Belysning logo

Taklampa Fårö V 762/16 svartIP44 AH BELYSNING

Fårö är en svart taklampa med tre spotlights från AH Belysning. Lampan kan även sättas på väggen. Fårö är ett utmärkt val för att skapa den rätta belysningen i ditt badrum. Med en dimbar funktion kan du enkelt justera ljusstyrkan efter dina behov och skapa en behaglig atmosfär.

Enkel och sofistikerad belysning
Den svarta färgen passar in i de flesta badrumsinredningar och ger en sofistikerad och stilren look. Med tre spotlights kan du lätt rikta ljuset dit du behöver det och skapa en fokuserad belysning.

IP44-klassning
Denna lampa är speciellt utformad för användning i våtutrymmen, vilket gör att den är skyddad mot vatten. Detta gör den till en säker och hållbar lösning för belysning i ditt badrum.

Om du letar efter en dimbar taklampa med tre spotlights till ditt badrum, är Fårö ett utmärkt val. Med sin stilrena design och lättanvända funktioner kommer den att skapa den perfekta belysningen i ditt badrum.

Till Fårö behöver du tre ljuskällor med GU10-sockel på max 35 W. 

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke AH Belysning
EAN 7330525762163
Färg Svart
Material Metall
Typ av ljuskälla LED
Skyddsklass IP44
Ljuskälla ingår Nej
Spänning (V) 230 V
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 2.08 kg
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel GU10
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 95 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 130 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 35 W
Anger produktens längd i millimeter. Längd (mm) 650 mm
Energiklass
Vårt artikelnummer: 113591

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här