Kaffebryggare

Wilfa CM7T-125

  • Optimal bryggtemperatur 92-96 °C
  • Avtagbar vattenbehållare
  • Justerbar flödeskontroll
  • Unik spridningsteknik
  • ECBC-certifierad kvalitet
Full produktbeskrivning
Pris
2 590 :-
Wilfa logo

Kaffebryggare CM7T-125 Performance Titanium Wilfa

Wilfa Performance Titanium är inte bara en ny kaffebryggare – det är en kaffebryggare som utvecklats från grunden, med många smarta funktioner för att ge dig det bästa kaffet. Performance är utvecklad i Norge – resultatet är en kaffebryggare som återskapar och utvecklar den nordiska kaffetraditionen, och där varenda detalj är så noga genomtänkt att du kommer att undra varför ingen tänkt på det tidigare.

Perfekt temperatur
Med Performance bryggs kaffet med den mest optimala vattentemperaturen under hela bryggprocessen tack vare ett avancerat preciserat bryggsystem. Det finns flera framgångsfaktorer som behövs för att brygga perfekt kaffe, och rätt temperatur är en av dem. Till skillnad från de flesta andra kaffebryggare håller Performance optimal temperatur 92-96 ºC – från första till sista droppen.

Unik teknologi
Vattenpumpen tömmer allt vatten i bryggaren vid varje bryggning vilket säkerställer att du alltid brygger kaffe på färskt, syrerikt och rent vatten.

Avtagbar vattenbehållare – alltid rent vatten
Gott kaffe börjar med rent, friskt vatten. Performance har därför utrustats med en avtagbar vattenbehållare som är enkel att fylla på och lika enkel att rengöra. Dosera dina nymalda bönor i förhållande till den mängd vatten som står angivet på vattenbehållaren, och njut av perfekt bryggt kaffe. Varje gång.

Godkänd av European Coffee Brewing Centre
Performance är godkänd av ECBC som ställer krav på bland annat vattentemperatur och kontakttid. För att få ut maximal smaker och aromer från kaffet är det absolut nödvändigt att kaffebryggaren arbetar med rätt vattentemperatur från första början. Samtidigt är det viktigt att vattnet inte tar för kort eller för lång tid att strömma genom kaffepulvret. Med små avvikelser här hamnar du snabbt med antingen surt eller bittert kaffe.

Flödeskontroll
Med den justerbara flödeskontrollen kan du enkelt ställa in och styra kontakttiden mellan vattnet och kaffet genom att justera hur snabbt vattnet rinner genom filterhållaren. På så sätt kan du enkelt brygga en enda kopp kaffe med samma resultat som om du hade bryggt en full kanna.

Jämn spridning
Alla smaker från ditt kaffe kommer att utnyttjas fullt ut med det unika spridningshuvudet som sprider vattnet jämnt över kaffet.

Rengöringsindikator
Kaffebryggaren påminner dig när det är dags för rengöring. När ljuset på start-/stoppknappen börjar pulsera långsamt indikerar kaffebryggaren att rengöring rekommenderas.

Garanti
Wilfa ger 5 års garanti när du köper denna produkt.

Tips
Bra kaffe ska inte vara få förunnat! För att få ett riktigt gott kaffe är förhållandet mellan bra kaffe och exakt bryggning hemligheten. Kom därför ihåg att väga nymalt kaffe och att alltid använda färskt, kallt och syrerikt vatten.

I samma serie
Det finns fler produkter i titanium-familjen så att dina köksapparater kan matcha och komplettera varandra snyggt i ditt kök:
Köksmaskin ProBaker
Blender Xplode Vital
Vattenkokare Rapids
Våffeljärn Bell
Brödrost Classic

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 1800 W
Varumärke Wilfa
EAN 7044876022745
Anger hur lång garanti produkten har. Garantitid (år) 5 år
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 210 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 340 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 345 mm
Så mycket rymmer produkten i liter. Volym (liter) 1.25 liter
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.59 kg
Allmänt
Färg Rostfri
Avkalkningsindikator Ja
Automatiskt program Nej
Övrigt
Timer Nej
Vårt artikelnummer: 122218

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris