Spishäll med inbyggd fläkt

Siemens ED851FQ15E

  • Integrerad kraftfull fläkt håller luften ren när du lagar mat
  • combiZone – laga mat med stora grytor och stekpannor
  • powerMove – flytta kärlet för att justera temperaturen
Full produktbeskrivning
Pris
25 990 :-
Siemens logo

Spishäll med inbyggd fläkt ED851FQ15E Siemens

Siemens ED851FQ15E är en 80 cm bred spishäll med inbyggd fläkt.

Induktionsteknik
Den senaste induktionstekniken gör matlagningen snabbare, smidigare och säkrare. Upplev fördelarna med Siemens powerInduction. Värmen leds via en induktionsspole direkt till grytan och det som ska tillagas, utan att själva plattan blir varm. Det innebär kortare tillagningstider, ökad säkerhet och enklare rengöring.

Optimerad luftcirkulation för ett fräscht kök
I hällen är en högeffektiv integrerad fläkt inbyggd, som med sin kraftfulla motor kan uppnå en imponerande extraktionshastighet på upp till 690 m³/h. Det säkerställer att luften i ditt kök förblir ren och fräsch när du lagar mat.

CombiZone
CombiZone gör så att du kan laga mat med stora grytor och stekpannor eftersom du får en jämn värme över en större yta. När du använder stora kastruller eller stekpannor så kan du kombinera två induktionszoner till en stor zon. På detta sätt får du en mycket större matlagningsyta.

TouchSlider
Med touchSlider-funktionen kan kokzonstemperaturen ställas in genom att den anges direkt eller ställs in i en skala med ett enda fingertryck. Värmen styrs via sensorer och sker i halva steg till grad 9.

PowerMove
Förinställda effektlägen gör det enkelt att justera temperaturen genom att flytta kärlet mellan zonerna, helt utan knapptryckning.

PowerBoost
Högsta växeln för powerInduktion – powerBoost-funktion. Denna funktioner ger upp till 50 % mer effekt och snabbare tillagning. När du kokar upp stora mängder sparar du in 35 % av tiden.

Timer
Timer med stoppfunktion ger säker avstängning av kokzonen efter att den inställda tiden gått ut.

Barnspärr
Med barnspärr kan alla kokzoner låsas så att de inte oavsiktligt slås på. Barnspärren gör att du snabbt och enkelt kan skydda induktionshällen mot obehörig användning. Med en tryckning blockerar barnspärren hällens samtliga funktioner. För att återkalla spärren måste du trycka spärrsymbolen i flera sekunder.

Koll på energiförbrukningen
Din matlagning kan bli mer energieffektiv tack vare en display som visar energiförbrukningen.

Energiinformation
Apparater som drivs med el har en effekt i Watt (W) – apparatens ”styrka”. Den energi som går åt när du använder apparaten, dvs elen du förbrukar, mäts i Wattimmar (Wh). En apparat med effekten 1 000 W som används i en timme, förbrukar då 1 000 Wattimmar, vilket är samma sak som 1 kilowattimme (1 kWh). Energiförbrukning (kWh) 57 kWh
Varumärke Siemens
EAN 4242003876497
Anger hur lång garanti produkten har. Garantitid (år) 5 år
Allmänt
Hälltyp Induktion
Färg Svart
Anger hur många kokplattor/kokzoner hällen har Antal kokplattor/zoner (st) 4 st
Anger om hällen har variabla kokzoner. Variabla zoner är till för att på ett flexibelt sätt kunna matcha dina kokkärl vad gäller storlek och form. Exempelvis kan det finnas kokzoner som kan expanderas till ovala zoner eller där du kan välja på två olika diameter. Variabla zoner Ja
Anger antal kokzoner som har boost-funktion. Boost-funktionen ger kortvarig extra effekt och gör att du sparar tid i din matlagning. Antal Boost-zoner (st) 4 st
Timer för avstängning Ja
Typ av ram Fasettslipad
Typ av styrning Touch
Barnlås Ja
Möjlighet att styra kompatibel fläkt trådlöst via hällen. Trådlös koppling mellan kompatibel häll och fläkt Nej
Integrerad fläkt Ja
Snabbprogram Nej
Dimensioner
Inbyggnadsmått höjd (mm) 223
Inbyggnadsmått bredd (mm) 750
Inbyggnadsmått djup (mm) 490
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 802 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 522 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 223 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 9.865 kg
Övrigt
Timer Nej
Vårt artikelnummer: 115350

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris