Underlägg

Tollco Kylskåpsunderlägg K60 XL Tollc

  • 60 cm
  • Skyddar mot vattenskador
  • Leder fram och synliggör kondensvatten
Full produktbeskrivning
219 :-
Tollco logo

Kylskåpsunderlägg K60 XL Tollco

Förebygger kondens och vattenskador
Standardseriens kondensskydd placeras under kyl- och frysskåp för att förebygga kondens och vattenskador. De är designade för att snabbt samla upp kondens och läckagevatten som rinner ut från dörren framför skåpen och från dolda utrymmen under kyl och frysen. Vid större vattenläckor rinner vatten över främre sargen mitt framför kylen och frysen. Därmed undviker du onödiga vattenskador. Underläggen är transparenta och tillverkade av slagtålig polypropenplast och finns i flera standardstorlekar.

Lätt att montera
Monteringsanvisningarna för läckageskydden är lätta att förstå. Alla moment visas med hjälp av bilder. Samtliga underlägg i Standard serien har monteringsanvisningar som är accepterade av Säker Vatten. De finns också med i RSK-databasen som används inom VVS-branschen.

Slittåliga och branschgodkända
Produkten är gjord i slagtålig PP-Plast (Polyproen). Produkten är testad och godkänd enligt typgodkännande 0505/01 av RISE. Produkten är accepterad i Byggvarubedömningen, Byggsvanen och Sundahus.

Mått
BxDxH 596x600x40 mm.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Tollco
EAN 7392832001199
Allmänt
Färg Transparent
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 596 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.308 kg
Vårt artikelnummer: 116966

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris