Laddar...
Kylskåp

Siemens KI81RAFE1

  • Höjd 177,2 cm
  • HyperFresh Plus håller frukt & grönt fräscht
  • SuperCool ger jämn temperatur
  • Beaglig LED-belysning
  • Anpassningsbar förvaring med varioShelf
Full produktbeskrivning
8 787 :-
Siemens logo

Kylskåp för inbyggnad KI81RAFE1 Siemens

Ett kylskåp med funktioner som låter dig få ut optimalt av dina matvaror. Både när det kommer till att bibehålla smak och näringsämnen.

hyperFresh plus
Med hyperFresh plus hålls frukt och grönsaker fräscha upp till dubbelt så länge. Med dragreglaget kan du justera fuktighetsnivån i hyperFresh plus-lådan utifrån innehållet. På så sätt garanteras en idealisk fuktighetsnivå som bevarar smak, vitaminer och näringsämnen längre.

Lyser upp i mörkret – LED-belysning
De nya LED-lamporna med lång livslängd är helt integrerade på sidan eller i taket och ger ett jämnt ljus invändigt, utan att blända.

Säker förvaring för alla typer av flaskor
Du behöver inte längre bekymra dig för flaskor som rullar fram och tillbaka. BottleRack förvarar både stora och små flaskor på ett säkert sätt, men ändå lättåtkomligt för dig.

Allt nära till hands
För att öka komforten så kan dessa glashyllor dras ut till hälften, med hjälp av skenor. Därmed får du en perfekt överblick över innehållet och hittar även det som gömmer sig längst bak. Utdragsfunktionen är både lätthanterlig och vippstabil, så glashyllorna går att dra ut utan problem även när de är fullastade.

Stabil temperatur – superCooling
Med knappen superCooling sänks temperaturen i kylskåpet snabbt till 2 °C. På så sätt undviker du att temperaturen stiger och värmer upp nedkyld mat när du lägger in varmare varor i kylskåpet.

Flexibel placering, anpassar utrymmet – varioShelf
varioShelf-hyllan består av två separata 14 cm djupa hyllplan vars front kan justeras efter individuella förvaringsbehov. Om de placeras efter varandra bildar de en enda, stor hylla. Om den främre glasskivan placeras under den bakre, kan det främre utrymmet användas för höga kylvaror.

Säkra och lätta att rengöra safetyGlass hyllorna
Alla glashyllor är gjorda av extra starkt, lättskött säkerhetsglas. Om något spills rinner det inte ner till hyllplanet under.

Flexibelt och säkert
vågig flaskhylla Den våg-formade flaskhyllan kan placeras var du vill, så att du kan förvara fler flaskor och andra matvaror på ett säkert sätt i kylskåpet, oavsett storlek.

Maten håller sig garanterat fräsch längre med freshSense
Varierande yttertemperatur och ett frekvent öppnande av kylskåpsdörren resulterar i temperaturförändringar inuti kylen. De smarta sensorerna i freshSense reglerar kylan så fort de känner av temperaturförändringen i kylen.

Optimalt ergonomisk hantering – helt utdragbar på teleskpskenor
Lådorna kan utrustas med teleskpskenor och kan då enkelt dras ut hela vägen. På så sätt får du en bättre överblick över alla

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Siemens
EAN 4242003884522
Färg Annan
Dörrlarm Ja
Belysning Ja
Flaskhylla Ja
Grönsakslåda Ja
Anger om produktens dörr är höger- eller vänsterhängd vid leverans, d v s om gångjärnen sitter till höger eller vänster. Vissa har omhängningsbar dörr (se specifikation). Dörrhängning Höger
Anger om produktens dörr går att hänga om från högerhängd till vänsterhängd och tvärtom. En omhängningsbar dörr skapar mer flexibilitet och gör produkten lättare att passa in i ditt hem. Omhängningsbart Ja
Automatisk avfrostning Ja
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 61.838 kg
Kategori av kyl eller frys 1 Kylskåp med ett eller flera utrymmen för färska matvaror
EnergiförbrukningkWh per år, baserad på resultat från standardiserade provningar under 24 timmar. Den verkliga energiförbrukningen beror på hur apparaten används och var den placeras. Energiförbrukning per år kyl/frys (kWh/år) 115 kWh/år
Inbyggd Ja
Typ av belysning LED
Zon för färskvaror Ja
Anger om produkten ska byggas in. Du behöver i så fall komplettera med egen snickerilucka. Inbyggnad Ja
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nej
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 558 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 545 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 1772 mm
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Ljudnivå (dBa) 37 dBa
Anger kylens nettovolym i liter. Volym kyl (liter) 319 liter
Energieffektivitetsklass på en skala från A (låg förbrukning) till G (hög förbrukning) Energiklass (A-G) E
Innehåller fyra klasser: A, B, C och D. Klass A är bäst och D är sämst. Ljudnivåklass C
Dörrinstallation Door on Door
Energiklass
Vårt artikelnummer: 117546

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här