Gjutjärnsgryta

Tefal Lov Stewpot 25 cm E2590404

  • Tillverkad av 97 % återvunnet järn – hållbar och miljövänlig
  • 20 års garanti – en trygg investering
  • Kondenslock för möra och saftiga rätter
  • Perfekt för långsam matlagning och bräsering
  • Passar alla hällar och tål 250 °C ugnsvärme
Full produktbeskrivning
Pris
1 790 :-
Tefal logo

Lov Stewpot 25 cm Beige TEFAL

Hållbar och robust gjutjärnsgryta
Tefal Lov Stewpot 25 cm är en högkvalitativ gjutjärnsgryta som är robust och tålig. Tillverkad av 97% återvunnet järn, är den ett utmärkt val för dig som vill minska ditt klimatavtryck och laga mat på ett miljövänligt sätt. Den är dessutom tillverkad av bly- och kadmiumfria pigment vilket gör den extra säker att använda.

Mör och saftig mat med kondenslock
Grytan har en praktisk funktion som kallas kondenslock, som har mönster på insidan för att främja vattencirkulationen. Detta resulterar i en mjuk, saftig och mör mat, perfekt för långsam matlagning och bräsering. Det är ett utmärkt val för den som vill experimentera med nya smaker och konsistenser.

Jämn värmefördelning
Lov har en tjock botten som sprider värmen jämnt i grytan. Detta gör det enklare att laga mat som inte fastnar eller bränns vid botten. Grytan fungerar utmärkt på alla typer av spisar, från induktion till gas, och tål ugnsvärme upp till 250 °C.

Garanti på 20 år
Med Tefal Lov får du inte bara en högkvalitativ gjutjärnsgryta, utan också en långvarig produkt. Tefal erbjuder 20 års garanti på denna produkt, så du kan laga fantastiska grytor och maträtter medan du känner dig trygg med ditt köp.

Inspirerande e-receptbok
Tefal Lov Stewpot kommer med en e-receptbok som ger dig inspiration och tips på hur du kan laga fantastiska rätter med din gjutjärnsgryta. Den har många inspirerande recept för årets alla årstider.

Varumärke Tefal
EAN 3168430347212
Allmänt
Färg Beige
Dimensioner
Anger produktens diameter i mm. Diameter (mm) 250 mm
Så mycket rymmer produkten i liter. Volym (liter) 5 liter
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 5.36 kg
Vårt artikelnummer: 121827

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris