Kolsyreflaskor

SodaStream flaskor 3 x 1 lit

  • 3-pack 1 liters flaskor
  • Passar till alla SodaStreams maskiner förutom Penguin och Crystal
  • Hållbar konstruktion
  • Bidrar till en minskning av engångsplastanvändning och koldioxidavtryck
Full produktbeskrivning
Pris
199 :-

SodaStream flaskor 3 x 1 lit

Med SodaStreams tre kolsyreflaskor i svart, vitt och grått, blir det lätt att förbereda dina kolsyrade drycker. Varje familjemedlem kan välja sin egen unika färg för att slippa förväxlingar i köket.

Trio för varje tillfälle
Detta set med tre flaskor är allt du behöver. Varje flaska rymmer en liter (840 ml vatten), vilket ger dig gott om utrymme för dina favoritbubbliga drycker. Förvandla vanligt kranvatten till en bubblig törstsläckare på bara några sekunder. Fyll upp, ställ kallt och njut av din skräddarsydda kolsyrade dryck när du vill.

Kompatibilitet
Dessa flaskor är designade för att passa nästan alla SodaStream-maskiner. Så, oavsett vilken modell du har, med undantag för Penguin och Crystal, är du redo.

Hållbart och praktiskt
SodaStream's petflaskor är tillverkade för att vara hållbara och tåliga, vilket garanterar att de kommer att stå emot dagligt bruk. De är gjorda av BPA-fri kvalitetsplast.

Bättre för miljön
Genom att använda SodaStream's återanvändbara petflaskor kan du minska mängden engångsplast du använder. Detta bidrar inte bara till att spara pengar på inköp av kolsyrade drycker, utan även till att minska ditt koldioxidavtryck.

Tänk på
Din flaska har ett bäst före-datum för användning med en SodaStream-maskin. En flaska från SodaStream är speciellt utvecklad för att kunna motstå det höga tryck som den utsätts för under kolsyreprocessen. Plast är ett levande material som blir hårdare med tiden. När plasten blivit för hård kan den inte längre expandera under kolsyreprocessen. Det här är orsaken till att din SodaStream-flaska har ett utgångsdatum och att den inte ska användas med en SodaStream-maskin efter passerat datum. Detta för att garantera din säkerhet.

Varumärke SodaStream
EAN 8718309253783
Display Name SodaStream flaskor 3 x 1 lit
Allmänt
Anger huruvida du kan diska produkten i diskmaskin eller ej. Diskmaskinssäker Nej
Dimensioner
Så mycket rymmer produkten i liter. Volym (liter) 1 liter
Vårt artikelnummer: 104179

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris