Kolsyremaskin

SodaStream ART Svart

  • Retrodesign som blir en stilfull inredningsdetalj
  • Anpassa kolsyrenivån med det smidiga handtaget
  • Diskmaskinssäker flaska medföljer
  • Snabb och enkel cylinderisättning med Quick Connect
  • Minska köp av engångsplastflaskor
Full produktbeskrivning
Pris
909 :-

Kolsyremaskin ART Svart Sodastream

Upplev retrostilen och enkelheten med kolsyremaskinen Sodastream ART Svart. Med ett smidigt handtag och smarta funktioner kan du anpassa kolsyrenivån i dina drycker utan behov av el. Skapa fräscht bubbelvatten på ett ögonblick och njut av hållbarhet och bekvämlighet.

Retrodesign med moderna funktioner
Sodastream ART kombinerar en stilren retrodesign med innovativa funktioner. Den snygga kolsyremaskinen blir en stilig inredningsdetalj i ditt kök samtidigt som den ger dig möjligheten att skapa ditt eget bubbelvatten på ett enkelt sätt.

Anpassa kolsyrenivån efter din smak
Med det smidiga handtaget på Sodastream ART kan du enkelt kontrollera kolsyrenivån i dina drycker. Justera kolsyremängden precis efter dina preferenser och skapa kolsyrade drycker som passar perfekt till varje tillfälle.

Enkel och bekväm användning
Sodastream ART levereras med en diskmaskinssäker flaska som är lätt att underhålla. Den UV-skyddade flaskan håller dryckerna fräscha och ger dig en hållbar lösning för att minska användningen av engångsplastflaskor. Dessutom är maskinen utrustad med smarta funktioner som förenklar tillsättningen av kolsyra, vilket gör det enkelt och bekvämt att använda den varje dag.

Snabb och enkel cylinderisättning
Tack vare den patentansökta tekniken Quick Connect behöver du inte längre skruva för att sätta i cylindern i maskinen. Med en enkel snäppfunktion kan du smidigt byta ut cylindern och fortsätta skapa ditt bubbelvatten utan onödigt krångel.

Hållbar och miljövänlig
Genom att använda Sodastream ART kan du bidra till att minska användningen av engångsplastflaskor. Genom att skapa ditt eget bubbelvatten hemma kan du njuta av fräschhet samtidigt som du minskar plastavfallet. Det är en hållbar och miljövänlig lösning för dig och din familj.

Energiinformation
Anger hur många flaskor som medföljer. Antal flaskor (st) 1 st
Varumärke SodaStream
EAN 7290113767980
Allmänt
Färg Svart
Nätanslutning Nej
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 169 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 245 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 431 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.7 kg
Vårt artikelnummer: 122319

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris