Fjärrströmbrytare utomhus

Smartwares SH4-99651

  • Styr din utomhusbelysning och dina enheter med en enda fjärrkontroll
  • Varje uttagsomkopplare har en kapacitet på 3000 Watt och en IP44-skyddsklassificering
  • Enkel installation med Plug & Play
Full produktbeskrivning
Pris
299 :-
Smartwares logo

Fjärrströmbrytare utomhus Smartwares

Smartwares SH4-99651 Mini Outdoor Switch Set gör det möjligt att använda din trädgårdsbelysning och enheter med den medföljande fjärrkontrollen. Satsen består av två uttag för utomhusbruk och en fjärrkontroll som kan slå på och av en enskild enhet eller alla enheter samtidigt. Det är möjligt att ansluta apparaten till Smartwares Smart Switch (artikelnr 115509), som låter dig styra dina uttag med en app eller röststyrd med Amazon Alexa.

Ha kontroll 
Smartwares Mini Outdoor Switch Set gör det möjligt att styra din trädgårdsbelysning eller kanske din fontän. Använd bara fjärrkontrollen och slå på och stäng av de anslutna lamporna eller enheterna inifrån eller ute. Satsen innehåller två utomhusuttag så att du kan styra upp till två enheter med den medföljande fjärrkontrollen. Utgångarna för utomhusuttag har IP44-skydd och en maximal kapacitet på 3000 W vardera.

Plug & Play
Mini Outdoor Switch Set är mycket enkelt att installera. Placera ett utomhusuttag i ett befintligt eluttag och anslut dina enheter. Tryck på anslutningsknappen på omkopplaren och välj en av knapparna på fjärrkontrollen. Därefter styr denna knapp uttaget. Fjärrkontrollen är också utrustad med en huvudknapp som gör att du kan slå på och av alla uttag på en gång.

Gör ditt hem smart
Smartwares vill ge dig möjlighet att enkelt skapa ditt eget smarta hem. Mini Outdoor Switch Set kan användas fristående eller paras ihop med Smarthome Smart Switch, som är nyckeln till ditt eget smarta hem. Med Smart Switch kan du använda alla Smarthome Basic-produkter med en gratis app, även när du inte är hemma. Att förse dig med ett säkert, bekvämt och energieffektivt hus är vad ett smart hem handlar om. Inga svåra installationer eller dyra kit, bara en enkel plug and play-kontroll och en intuitiv app är allt du behöver för att skapa ditt eget smarta hem. Dessutom är Smart Switch Amazon Alexa-kompatibel. Så du kan till och med styra ditt smarta hem med röststyrning.

Utöka, kombinera och kontrollera
Skapa så mycket bekvämlighet och komfort som du vill genom att utöka ditt smarta hem med smartare produkter från det omfattande Smartwares Smarthome Basic-sortimentet. Du kan göra ditt hem så smart som du vill.

Vad finns i lådan
2x uttag för utomhusuttag, fjärrkontroll, fjärrkontrollens batteri, bruksanvisning.

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 3000 W
Varumärke Smartwares
EAN 8711658441566
Online Manual URL https://docs.elvita.se/CDI6600V_sv-SE
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 195 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 70 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 205 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.04 kg
Allmänt
Produkttyp Smart kontakt (smart plug)
Anslutningsteknik 433 mhz
Frekvensband 433. MHz
Övrigt
Produkttyp 220v
Vårt artikelnummer: 115512

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris