Trådlöst vägguttag inomhus & Utomhus

Smartwares SH4-99563

  • Tänd julbelysningen med en fjärrkontroll
  • En omkopplare för både inne och ute
  • Expanderbar med SH5-GW-T för app- och röststyrning
Full produktbeskrivning
Pris
149 :-
Smartwares logo

Tänd julgransbelysningen både inne och ute med en knapptryckning

Inget mer krypa under julgranen med denna BASIC-lösningsuppsättning. Med den här uppsättningen kan du styra din julbelysning inne och ute med en fjärrkontroll. Satsen innefattar en omkopplare för inomhusbruk, en omkopplare för utomhusbruk och en fjärrkontroll. På så sätt kan du tända julbelysningen med bara en knapptryckning. Denna uppsättning tillhör Smartwares BASIC-serien men för att göra dina switchar smarta kan du expandera med Smartwares Smart Plug (SH5-HW-T).

Bekvämt under julen
Varje år är det dags att sätta upp din julgran. Det kan ta lite tid att dekorera julgranen men efter att det är dekorerat är det mycket enkelt att tända julgransbelysningen. Med den här omkopplaren slår du på julbelysningen med bara ett tryck på knappen. Denna uppsättning har också en extern brytare för att se till att dina jullampor på utsidan också är tända. Denna uppsättning kan styras via en fjärrkontroll. Fjärrkontrollen fungerar med ett CR2032-batteri. Batteriet är utbytbart när det är tomt.

Gör dina switchar smarta
För att göra din julkontrolluppsättning smart kan du expandera med Smartwares Smart Plug (SH5-GW-T). Med den kontakten kan du slå på julbelysningen med din smartphone eller röststyrning.

Utöka, kombinera och kontrollera
Skapa så mycket bekvämlighet och komfort som du vill genom att utöka ditt smarta hem med smartare produkter från det omfattande Smartwares Smarthome Basic-sortimentet. Dessutom är Smart Switch Amazon Alexa-kompatibel. Så du kan till och med styra ditt smarta hem med röststyrning. Du kan göra ditt hem så smart som du vill.

Vad finns i lådan:
Julgransbelysningsströmbrytare för insidan, julgransbelysningsströmbrytare för utsidan, fjärrkontroll, CR2032 batteri, manual.

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 1000 W
Varumärke Smartwares
EAN 8711658449302
Online Manual URL https://docs.elvita.se/CDI6600V_sv-SE
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 145 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 70 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 150 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.33 kg
Allmänt
Produkttyp Smart kontakt (smart plug)
Anslutningsteknik 433 mhz
Frekvensband 433. MHz
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Ja
Räckvidd inomhus (m) 30 m
Övrigt
Produkttyp 220v
Vårt artikelnummer: 115511

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris