Kaffemaskin

Siemens EQ.700 integral TQ703R07

  • Mjölksystem med integrerad mjölkbehållare
  • Stor touchdisplay
  • WiFi och kompatibel med HomeConnect-app
  • AutoMilk Clean
  • Välj mellan 18 olika drycker
  • Favoritfunktion med 15 platser
Full produktbeskrivning
14 995 :-

Siemens espressomaskiner samarbetar med smakexperten och champagnekännaren Richard Juhlin.

Smakexperten ställer stora krav på allt han dricker och han älskar kaffe. Därför väljer han alltid Siemens espressomaskiner. Anledningen är det tydliga smakfokuset.

Läs mer om samarbetet och de olika espressomodellerna på Siemens hemsida.

Siemens logo

Espressomaskin helautomatisk EQ.700 integral TQ703R07 Siemens

EQ.700 integral TQ703R07 är en helautomatisk espressomaskin från Siemens. Siemens design utlovar perfekt funktion i harmoni med tilltalande design. Siemens helautomatiska espressomaskiner övertygar både med fantastiska innovationer men också med utmärkt smakande kaffe i en stilren design så att den blir den viktigaste delen i ditt kök.

Stor touch display med intuitiv och enkel navigering
Det har aldrig varit enklare att skräddarsy ditt kaffe efter just dina preferenser. Med en enkel swipe på den stora 5"- displayen navigerar du i menyn och det intuitiva operativsystemet hjälper dig på vägen till din perfekta kaffe. Du finner en rad olika internationella kaffevarianter i menyn och kan specialanpassa dem efter din smak.

Upptäck en hel värld av internationella kaffedrycker
Med Siemens coffeeWorld kan du utforska alla möjliga internationella kaffevarianter utan att behöva lämna ditt hem. Coffeeworld erbjuder 19 olika kaffevariater från 8 olika länder och du får även lära dig lite kuriosa om dryckens historia.

Välj mellan tre olika aroma-profiler
Med aromaSelect kan du anpassa kaffet efter din personliga smak. Välj mellan de tre olika smakprofilerna; mild, balanserad eller distinktiv för att hitta den som passar din smakpalett bäst.

Skapa och spara upp till 15 olika kaffevarianter
Med favoritinställningen kan du skapa dina egna favoriter av de olika kaffevarianterna och spara så att du kan njuta av dem om och om igen. Det finns utrymme för upp till 15 olika kaffevarianter. Du kan justera styrka, koppstorlek, aroma-profil och mjölkratio och sedan enkelt återuppleva din favoritkaffe med en enkel knapptryckning.

Få mer av din espressomaskin med HomeConnect-appen
Styr din espressomaskin via HomeConnect-appen och upplev hela världens kaffedrycker i coffeeworld. Hittar du någon du gillar tillreder din espressomaskin den med en knapptryckning.

Perfekt teknologiskt samspel ger dig en perfekt kopp kaffe
iAroma är samspelet mellan en keramisk kvarn, ett intelligent värmesystem, optimalt tryck och en högkvalitativ bryggenhet. Tillsammans lockar de fram kaffebönans alla smakämnen och ger dig en perfekt espresso.

För ett extra start kaffe
Extra starkt kaffe utan att kompromissa med aromerna, tack vare innovativa aromaDouble Shot. Två malnings- och bryggningsprocesser gör att aromaDouble Shot ger den genomgående bästa aromen. Därmed undviker du bittra eftersmaker, eftersom mindre vatten ger färre bittra smakämnen. Och det i sin tur gör att endast det bästa från bönorna hamnar i din kopp.

Finmalet, extra smakrikt
Den högkvalitativa kvarnen ceramDrive maler kaffebönorna jämnt och fint, för att kaffet ska utveckla en mer smakintensiv och rik arom under bryggningsprocessen. Och eftersom keramikkvarnar, till skillnad från stålkvarnar, är i princip outslitliga garanterar vi bestående och kvalitetsmässigt optimal njutning.

Automatisk rengöring av mjölksystemet
Alla passionerade kaffedrickare, som älskar ett gott, aromatiskt kaffe kompromissar inte vid tillagningen. Utom med att regelbundet rengöra mjölksystemet. Därför har Siemens utvecklat autoMilk Clean. Det helautomatiska systemet rengör med ånga och startar efter varje bryggd kopp. Det garanterar perfekt hygien och gör jobbet med den dagliga rengöringen av mjölksystemet åt dig. Dålig lukt och bakterier får helt enkelt inte en chans att utvecklas. Allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och njuta av en god kopp kaffe .

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 1500 W
Spänning (V) 230 V
Varumärke Siemens
EAN 4242003888698
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 352 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 467 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 380 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1 m
Så mycket rymmer produkten i liter. Volym (liter) 2.4 liter
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 10.247 kg
Allmänt
Färg Inox silver metallic
Automatisk avstängning Ja
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Tryck (bar) 19 bar
Mjölkskummare Ja
Avkalkningsindikator Ja
Varmhållningsfunktion Nej
Vårt artikelnummer: 118391

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris