Neato robotdammsugare

Neato designar robotdammsugare av hög kvalitet och var bland de första att bygga robotar som kunde utföra hushållsarbete lika bra so... Läs mer

Vi kan inte hitta produkter som matchar dessa kriterier.

Neato designar robotdammsugare av hög kvalitet och var bland de första att bygga robotar som kunde utföra hushållsarbete lika bra som människor. De erbjuder produkter som förenklar vardagen.

Unik form som kommer åt överallt

Neatos robotdammsugare har en unik design formad som ett D med en borste på kanten av dammsugaren. Runda dammsugare har borsten mellan hjulen men med hjälp av den välplacerade borsten på Neatos robot kommer den åt alla hörn och kanter för ett optimalt resultat.

Förutom de praktiska egenskaperna Neatos robotdammsugare har, är den även snygg. Den här dammsugaren kommer du vilja låta stå framme även när den inte används.

Hejdå dammkvalster

Bli av med dina kliande ögon och dina nysningar en gång för alla. Neatos dammsugarfilter fångar upp 99% av alla allergener och dammkvalster som gömmer sig i ditt hem. Vissa av Neatos robotdammsugare har även ett husdjursläge som får bort päls och mjäll från hundar och katter. När du använder djurläget kan dammsugaren gräva sig ner i mattfibrer för att fånga upp alla partiklar.

Navigerar i ditt hem med laser

Neatos robotdammsugare kan med hjälp av laserteknik, navigera varenda millimeter av ditt hem, både i dagsljus, i mörker och under låga möbler. Den kartlägger alla ytor för att förstå vart den är någonstans för att inte missa någon punkt.

Du kan även ställa in zonrengöring för att bearbeta problemområden i ditt hem. Samlas det alltid massor av smulor på golvet i köket? Skapa en matbordszon. Smuts vid skostället? Skapa en zon där också. Neatos robotdammsugare tar hand om det på nolltid.

Precis som du kan säga åt roboten vart den ska fokusera sin städning, kan du också sätta förbjudna zoner. Avgränsningarna låter dammsugaren veta att den ska undvika dessa platser.

Löpande uppdateringar

Regelbundna uppdateringar för mjukvaran skickas från Neato för att du alltid ska ha de senaste funktionerna. Detta bidrar till en längre livstid för robotdammsugaren och en bättre upplevelse för användaren.

 

Här hittar du hela vårt sortiment av robotdammsugare.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris