Stektermometer

Professional Secrets Termometer

  • Tunn givarnål som inte skadar maten
  • Snabb och exakt avläsning – ca 2-3 sekunder
  • Flexibel display
  • 2 x AA
Full produktbeskrivning
999 :-
Professional Secrets logo

Termometer Professional Secrets

Skapad av proffs
Denna kökstermometer har utvecklats i samarbete med professionella kockar och framstående formgivare. Projektet tog över 3 år och involverade arbetsgrupper i minst 6 länder och finansierades via Kickstarter.

Ett av kökets viktigaste redskap
De processer som äger rum på molekylnivå när man utsätter råvaror för värme – eller för kyla – handlar om kemi och fysik. I proffsköket, för att göra matlagningen till lite mer av en vetenskap, är därför kökstermometern ett av kockens viktigaste redskap. Utöver maträtter så kan termometern även användas för att mäta kaffets eller vinets temperatur.

Extremt tunn givarnål
Givaren av industriell kvalitet har en diameter på endast 1,2 mm och skadar inte maten eller lämnar synliga hål. Den är dessutom extra lång, vilket underlättar mätning i en stek eller i stora bröd.

Supersnabb och exakt
Den senaste teknologin tillåter exakt avläsning inom mindre än 2 sekunder(!). Dra ut givaren långsamt ur maten för att faktiskt se hur temperaturen är fördelad från kärnan och utåt.

Mäter decimaler
Inte för exaktheten, men för att förändringarna i dessa visar kocken åt vilket håll matlagningsprocessen är på väg. Lät att byta mellan Celsius- och Fahrenheitskalan. Se manual.

Flexibel display
Displayen sitter bak på termometern och är därmed riktad mot kocken när denne mäter temperaturen i en ugn, i en gryta, i en kyl, i en skål och så vidare. Displayen är flipbar och anpassar sig till kocken oavsett arbetsställning.

Skyddande fodral
Fodralet har fästanordning som skyddar termometern när den inte används. Det skyddar även kocken från fläckar och kan maskindiskas. (Termometern kan däremot inte diskas i maskin.)

Vattentålig och hygienisk
Termometern är vattentålig vilket förenklar renhållning och hygien. Den tål emellertid inte maskindisk eller att du har den länge under vatten.

Proffstips
Med varje produkt från Professional Secrets följer en broschyr med proffsens tips och kunskaper om hur du får ut mer ur ditt köksredskap.

Temperaturspann
Termometern mäter temperaturer mellan -50 till +350 °C.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Professional Secrets
EAN 7340147400206
Produkttyp Övrigt
Färg Svart
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.094 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 40 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 40 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 240 mm
Vårt artikelnummer: 115734

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris