Stekpanna

Professional Secrets Kolstålspanna 28 cm

  • Ø 28 cm
  • Tål hög värme på alla hällar, i ugnen och på grillen
  • Förlängt handtag med lufthål
  • Hållbar både i köket och för miljön
Full produktbeskrivning
689 :-
Professional Secrets logo

Kolstålspanna 28 cm Professional Secrets

Tung och tålig
Kolstål, till skillnad från t ex teflon, tål ordentliga köksredskap, stekspadar och andra redskap av stål. Det finns ingen risk för att skadliga kemikalier ska släppa och hamna i maten. Och det är pannans tyngd/massa som gör att den kan hålla hög och jämn värme när du steker.

Skönare handtag
PS kolstålspanna har ett lite skönare handtag än vad som är brukligt. Det är värmeisolerande, skaver mindre i handen och ger ett mer balanserat enhandsgrepp. Att greppa en panna med hjälp av en isolerande släng ser proffsigt ut, men arbetet blir enklare utan.
​​
Tidlös funktionell design
Förutom förbättringarna i handtaget så har vi inte ändrat någonting alls. Så här kommer stekpannor fortfarande att se ut när människan har koloniserat mars. Rätt stekteknik kräver hög värme. Proffsen rekommenderar stål eller gjutjärn. Non-stickegenskaper som vid rätt skötsel bara blir bättre med tiden. Hellre en stor panna till en liten matbit än tvärtom (för den jämna och höga värmens skull).

100% kolstål
Tål höga temperaturer
Non-stickegenskaper blir bara bättre med tiden
Långsiktigt hållbar – såväl i köket som för miljön
För alla värmekällor inklusive induktion

Viktigt om din kolstålspanna
Vid leverans är din stekpanna från PS täckt med ett skyddande lager. För att få bort det skyddande lagret ska du skölja pannan noggrant med hett – gärna kokande – vatten och därefter torka den helt torr. Därefter ska pannans stekyta stekas in så att den får en skyddande hinna med fett. Pannans yta får non-stickegenskaper som bara blir bättre med tiden. Tvätta din kolstålspanna enbart med hett vatten (och aldrig någonsin i diskmaskinen). Och torka den alltid noggrant efteråt. Instruktioner om hur du steker in din panna medföljer.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Professional Secrets
EAN 7340147401005
Färg Rostfri
Anger produktens diameter i mm. Diameter (mm) 280 mm
Vårt artikelnummer: 117004

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris