Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

OBH Nordica ARTIST ALIZE 1600 / 5139 Babyliss AC fön 2400W Svart Silver Babyliss Pro Light AC fön OBH Nordica BAT Silence PRO Babyliss Power Dry 2100 OBH Nordica ARTIST Keratin care OBH Nordica Björn Axén Tools Hårfön 2200W OBH Nordica ARTIST Fold & rewind OBH Nordica Artist Heat Wave OBH Nordica Artist Dry & Go

Hårtorkar

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Hårtorkar

Är du ute efter en liten smidig hårtork att ta med på resan eller söker du efter en riktig proffsfön? Oavsett typ så uppfyller alla hårtorkar sin grundfunktion – att torka håret snabbare än om du låter det självtorka.
I vårt sortiment hittar du hårtorkar och hårfönar i olika prisklasser och modeller från välkända varumärken. Torka ditt hår snabbt och skonsamt med en hårtork från Elon.

Vilken hårtork passar dig?

Det finns hårtorkar som torkar extra snabbt och skonsamt, och som genom olika tillbehör gör det enklare för dig att styla håret. Är du ute efter samma typ av hårfön som finns på frisörsalonger ska du satsa på en hårfön som har hög effekt. Då ska du kolla efter wattal på 2000W och uppåt.

Tyst och snygg med bra räckvidd

Räcker sladden? Kontrollera att den hårtork du valt ut har tillräckligt lång sladd så den räcker från eluttaget till favoritspegeln. Känslig för höga ljud? Kolla efter en hårfön med lägre decibel.

Är designen en viktig parameter? Hårfönar finns i olika färger, former och modeller så du kan enkelt välja ut den hårfön som passar din stil och smak bäst. Brandgul, pastellig eller sobert svart?

Slipp torra, frissiga och statiska frisyrer

Idag har många hårtorkar och hårfönar en teknik och funktion som minskar risken för att håret ska bli statiskt. På de flesta hårtorkar kan du ställa om värmeläget, och på så vis torka håret mer skonsamt så att det inte blir torrt, sprött och tovigt.

Om du stylar håret med din hårtork ska du kontrollera att den har kallluftsläge. Att blåsa kalluft på håret efter du torkat och stylat det gör att din frisyr fixeras.

Tillbehör till hårtork

Till de flesta hårtorkar brukar det följa med ett smalt munstycke samt en så kallad diffuser. Munstycket använder du till att torka, forma och styla. Diffusern hjälper till att bygga upp volym och framhäva naturliga lockar.