Laddar...
Robotdammsugare Neato D10 Silver 115706
Robotdammsugare Neato D10 Silver 115706
Robotdammsugare Neato D10 Silver 115706
Robotdammsugare Neato D10 Silver 115706
Robotdammsugare Neato D10 Silver 115706
Städprodukter & klädvård/Robotdammsugare Neato D10 Silver 115706
Robotdammsugare

Neato D10

  • D-formen kommer åt i hörn och längs kanter för en mer komplett städning
  • Den senaste lasertekniken ger ultra-prestanda för optimal städning
  • Drifttid på upp till 300 minuter
Full produktbeskrivning
3 887 :-
Neato logo

Neato® D10 Intelligent Robotdammsugare

D-form för en mer komplett städning
"Man kan inte använda cirklar för att städa hörn". Därför introducerade Neato designen med D-form till branschen för över 15 år sedan. Denna D-form gör det möjligt att ha en borste precis på kanten av dammsugaren, istället för mellan hjulen som på runda robotar. Resultatet? Marknadens bredaste borste och största dammbehållare för robotdammsugare, så du kommer åt från hörn till hörn och kant till kant för att få en mer komplett städning.

Fånga upp allergener, andas fritt
Man har skapat Neato D10 för att vara den ultimata städmaskinen, med äkta HEPA-filter som tar hand om upp till 99,97 %* av allergener och dammpartiklar ned till 0,3 mikrometer. Filtrets nätmaterial är lätt att rengöra och får det att hålla längre. 

Husdjurshår finns överallt – Neato också
Mjäll och hår från husdjur kan sätta sig djupt i mattor och heltäckningsmattor. Neato D10 har även ett husdjursläge, som gräver sig ned djupt i mattfibrer för att fånga upp husdjur, smuts och mjäll. Vilket läge du än väljer är D10 Neatos tystaste robot, så du får extra kraft utan extra oljud.

Skapad för resultat
Neato D10 dammsuger längre än någonsin (jämfört med andra Neato-robotar) och har upp till 300 minuters gångtid. Om din robot trots detta börjar få slut på batteri tar den en paus från städningen för en snabbladdning, och fortsätter sedan exakt där den avbröt när den har tillräckligt med kraft. Optimera prestanda och batteriets livslängd genom att använda ekoläge för vanlig dammsugning och toppresterande turboläge för områden som kräver extra kraftfull städning.

Orolig för trapporna?
Neatos robotar håller sig borta från trappor genom sina fallsensorer och lär sig kontinuerligt vad den ska hålla sig borta från när du använder den. Med Neato kan du låta den sköta sig själv. 

LaserSmart-teknik
Neatos robotdammsugare använder LaserSmart™-teknik som drivs av LIDAR för att kartlägga och navigera i ditt hem med millimeterprecision, till och med i mörker.  

Snygg och appstyrd
Med Neatos nya Bluetooth-aktiverade App MyNeato och problemfri konfigurering kommer du att komma igång med städningen på några minuter. Städa var du vill, när du vill – på begäran eller schemalagt i förväg. Skapa flera olika planritningar, konfigurera zoner och virtuella stopplinjer. Neatos intelligenta robotdammsugare D10 kommer i premium, borstad silverfärgad ytbehandling som passar in överallt. Den här dammsugaren kommer du inte att vilja gömma i garderoben.

Bättre med tiden
Teknik förbättras med tiden, och det ska din robot också göra. Det är därför Neato skickar regelbundna mjukvaruuppdateringar för nya funktioner genom molnet, så livslängden för din investering förlängs.

*testat i interna laboratorier

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Neato
EAN 810841013554
Moppningsfunktion Nej
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.6 kg
Färg Silver
Stöd för virtuella väggar Ja
Laddningsbar Ja
Om dammsugaren är påslös krävs ingen dammsugarpåse. Dammet hamnar istället i en behållare som du tömmer i soporna. Härigenom slipper du komma ihåg vilken dammsugarpåse som egentligen passar till din dammsugare. Det är också ett miljömedvetet val då det blir färre dammsugarpåsar som tillverkas och sedan slängs. Påslös Ja
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Batteridrift (minuter) 300
Funktion för schemaläggning Ja
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 336 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 323 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 103 mm
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Ljudnivå (dBa) 69 dBa
Talar om hur länge produkten kan användas per laddning. Drifttid (minuter) 300 min
Filtertyp Övrigt
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Kompatibel med Google Assistant (Google Home) Ja
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Ja
Vårt artikelnummer: 115706

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här