Fånga mer än någonsin

iPhone 15 Pro och iPhone 15 Pro Max. Smidd i titan. Med det banbrytande A17 Pro-chippet, flexibel snabbknapp och ett mångsidigt proffskamerasystem.

Förbeställ från 15 september hos Elon.

iPhone 15 Pro och iPhone 15 Pro Max kommer i 4 olika färger.

Fånga mer än någonsin

Ta bilder och porträtt i superhög upplösning med huvudkameran på 48 MP som har den största sensorn på en iPhone.

Den mest avancerade skärmen på en iPhone

Super Retina XDR-skärmen* med ProMotion är otroligt följsam och responsiv. Dynamic Island lyfter smidigt fram notiser och liveaktiviteter och du ser snabbt det viktigaste tack vare att skärmen alltid är på.

*Skärmen har rundade hörn. Uppmätt som diagonalen i en rektangel är skärmen för iPhone 15 Pro 6,12 tum och iPhone 15 Pro Max 6,69 tum. Den faktiska skärmytan är något mindre.

A17 Pro gör entré. Ett genombrott i proffsprestanda.

iPhone 15 Pro och iPhone 15 Pro Max har det nya A17 Pro-chippet med sexkärnig grafik. Tillräckligt med krafter för spel på nästa nivå och krävande arbetsflöden. Samtidigt som du får ett batteri som räcker hela dagen.

*Batteritiden varierar beroende på användning och konfiguration. Mer information finns på apple.com/se/batteries.

iPhone är din vän i nöden

Känn dig trygg med nya funktioner som kraschdetektering som gör att iPhone kan känna av om du har varit med om en allvarlig bilolycka och tillkalla hjälp. 

*iPhone 15 Pro och iPhone 15 Pro Max kan känna av om du har varit med om en allvarlig bilolycka och tillkalla hjälp. Kräver mobil uppkoppling eller wifi-samtal.

Titan. Stark. Lätt. Pro.

Designen i rymdindustriklassat titan gör iPhone 15 Pro Max otroligt tunn och lätt. Och med Ceramic Shield och vattentålighet får du branschledande tålighet*. 

*iPhone 15 Pro och iPhone 15 Pro Max står emot spill, stänk och damm. Den har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP68 i enlighet med IEC-standard 60529 (maxdjup 6 meter i upp till 30 minuter). Graden av tålighet mot spill, stänk och damm är inte permanent. Skyddet kan minska vid normalt slitage. Försök inte ladda en våt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Fuktskador täcks inte av garantin.

 

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro Max

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris