iPhone 15 och iPhone 15 Plus

iPhone 15 och iPhone 15 Plus har Dynamic Island, 48 MP huvudkamera och usb-c, allt i en tålig design med infärgat glas och aluminium.

Förbeställ från 15 september hos Elon.

iPhone 15 och iPhone 15 Plus kommer i 5 olika färger.

Stora nyheter som se bra ut, även i närbild

Ta bilder med otroligt hög upplösning med en 48 MP huvudkamera och kom ännu närmare med 2× tele. Med den senaste generationens porträttbilder får du ännu mer färg och detaljrikedom och kan flytta fokus mellan motiven, även efter att du har tagit bilden.

En mer upplysande, dynamisk skärm

Den imponerande Super Retina XDR-skärmen* är upp till dubbelt så ljusstark utomhus som iPhone 14. Och Dynamic Island lyfter smidigt fram notiser och liveaktiviteter så att du kan ha full koll.

*Skärmen har rundade hörn. Uppmätt som diagonalen i en rektangel är skärmen för iPhone 15 6,06 tum och iPhone 15 Plus  6,68 tum. Den faktiska skärmytan är något mindre.

A16 Bionic-chip. Ett beprövat kraftpaket

A16 Bionic möjliggör avancerad beräknad fotografi, röstisolering för telefonsamtal och jämn prestanda hos grafikintensiva spel. Allt med otroligt hög energieffektivitet.

Tåligt infärgat glas och design i aluminium

Den tåliga designen i infärgat glas och aluminium är både snygg och stark och ligger ännu bättre i handen. Med Ceramic Shield och vattentålighet får du branschledande tålighet.*

*iPhone 15 och iPhone 15 Plus står emot spill, stänk och damm. Den har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP68 i enlighet med IEC-standard 60529 (maxdjup 6 meter i upp till 30 minuter). Graden av tålighet mot spill, stänk och damm är inte permanent. Skyddet kan minska vid normalt slitage. Försök inte ladda en våt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Fuktskador täcks inte av garantin.

iPhone är din vän i nöden

Känn dig trygg med nya säkerhetsfunktioner som kraschdetektering som gör att iPhone kan känna av om du har varit med om en allvarlig bilolycka och tillkalla hjälp.

*iPhone 15 och iPhone 15 Plus kan känna av om du har varit med om en allvarlig bilolycka och tillkalla hjälp. Kräver mobil uppkoppling eller wifi-samtal.

 

iPhone 15

iPhone 15 Plus

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris