Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation

Rengöring

Vissa tycker att det är roligt att städa, vissa inte. Alla behöver emellertid göra det. Här hittar du vårt breda utbud av dammsugare, fönstertvättar, robotdammsugare, skaftdammsugare, centraldammsugare och ångrengörare. Allt för att underlätta och göra städningen så enkel och snabb som möjligt. Vi tillhandahåller också tillbehör som exempelvis filter och dammsugarpåsar.

Med en centraldammsugare får du en tystare och effektivare städning. Dessutom en renare och mer dammfri inomhusmiljö, perfekt för den som har allergiska besvär. Väljer du att installera en centraldammsugare kommer du att slippa de minsta dammpatiklarna som en vanlig dammsugare lämnar efter sig.
När du dammsugit kan du vara säker på att ditt hem är helt dammfritt. Du slipper dessutom den lukt som ibland kan uppstå när du använder en vanlig dammsugare. Här hittar du ELONs utvalda sortiment av centraldammsugare. 

Komplettera din centraldammsugare med tillbehör. Vi har bland annat dammsugarpåsar, installationspaket och städset som är anpassade efter just dina behov.

Här hittar du dammsugare från flera kända varumärken. Vi har dammsugare i olika prisklasser med flera bra egenskaper som lång räckvidd, låg ljudnivå, effektiva filter, kraftfull sugförmåga och stark motor.

Majoriteten av våra dammsugare har ställbar effekt och utbytbara munstycken så att du enkelt kan anpassa sugkraften och munstycket efter underlaget du städar på. Oavsett om det är kakel, klinker, trägolv, laminat, möbler eller lister. Du blir av med damm och smuts in till minsta vrå.

Din dammsugare behöver ibland nya tillbehör för att bibehålla sin kapacitet. Vi tillhandahåller bland annat dammfilter, dammsugarpåsar, patronfilter och munstycken. Genom att byta exempelvis filter och dammsugarpåse ser du till att din dammsugare håller längre och inte tappar i prestanda.

Ser du inte längre ut genom dina fönster? Med en batteridriven fönstertvätt blir det både roligare och enklare att tvätta fönster och speglar. Du får ett skinande rent resultat utan ränder eller droppar. En batteridriven fönsterskrapa suger upp smutsvattnet vilket är tidsbesparande.

En handdammsugare är en liten smidig dammsugare som ersätter sopborsten i det moderna hemmet. Se den som ett komplement till din vanliga kraftfulla dammsugare. Handdammsugare passar perfekt för att suga upp smulor, smuts och damm från ytor som bord, bokhyllor, golvlister eller fönsterbrädor. Dessutom utmärkt att dammsuga trappan med.

Trött på den tråkiga dammsugningen eller har du svårt att komma åt låga svårstädade ytor med din vanliga dammsugare? Då är en robotdammsugare något för dig! En robotdammsugare är ett perfekt komplement till din vanliga dammsugare. Med en robotdammsugare kan du hålla hemmet nystädat varje dag. Programmera robotdammsugaren att dammsuga när du är på jobbet. Vi har olika modeller med olika slags navigering och form. Vissa har appstyrning och vissa styr du via fjärrkontroll.

Med en skaftdammsugare får du en flexibel lösning för en snabb och effektiv städning av ditt hem. Här hittar du ett flertal smarta och effektiva skaftdammsugare som är sladdlösa och snyggt designade så att du kan låta dem stå framme. Många av skaftdammsugarna är dessutom 2-i-1 med en löstagbar integrerad handdammsugare till smulor och liknande.

Här hittar du vårt utbud av ångrengörare och golvtvättar. En ångrengörare tar bort tuff smuts enkelt och utan kemikalier. En golvtvätt skurar golvet på ett kick. Oavsett behov hittar du din nya ångrengörare eller golvtvätt hos oss!

Rengöringsprodukter för ditt hem och dina hushållsapparater. Här hittar du exempelvis disktabletter, spisrengöring och avkalkningsmedel. Vi hjälper dig att komma hem till ett rent och väldoftande hem.