Laddar...
Kaffebryggare Elvita CKK2151X Stål 112092
Kaffebryggare Elvita CKK2151X Stål 112092
Kaffebryggare Elvita CKK2151X Stål 112092
Perkolatorbryggare

Elvita CKK2151X

  • 1,5 liter
  • Sladdlös kanna i rostfritt stål
  • Torrkokningsskydd och automatisk avstängning
  • Sval strömbas med kabelvinda
  • 1000 W
Full produktbeskrivning
749 :-
Elvita logo

Perkolatorbryggare CKK2151X Elvita

En perkolatorbryggare är en typ av kaffebryggare som använder perkolering för att brygga kaffe. Perkolering är en metod där kokande vatten pressas genom en kolumn av kaffe och sedan filtreras tillbaka igenom kaffet för att skapa en stark och smakrik kopp kaffe. Så om du letar efter en enkel och pålitlig kaffebryggare, kan en perkolatorbryggare vara ett bra val.

Aromrikt kaffe  
Elvita CKK2151X är en perkolatorbryggare som brygger starkt, varmt kaffe med en fin arom. Den rymmer 1,5 liter. Perkolatorn har ett stabilt lock och en pip designad för servering utan spill. Handtaget har ergonomisk design för enkel servering. Indikatorer visar huruvida bryggningen är klar eller ej. Tack vare den höga bryggtemperaturen håller kaffet en bra dricktemperatur under relativt lång tid efter avslutad bryggning. En perkolator är perfekt på resan om du inte vill släpa med en vanlig bryggare.

Trygghet
Perkolatorn har automatisk avstängning för din säkerhet och stänger av sig automatiskt 30 minuter efter att du påbörjat bryggningen. Skulle perkolatorn startas utan vatten aktiveras torrkokningsskyddet och den stängs av.

Strömbasen har en kabelvinda för enkel förvaring. Basen håller sig sval för att du inte ska riskera värmeskador på underlaget. 

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Elvita
EAN 7332150607727
Färg Stål
Droppstopp Nej
Automatisk avstängning Ja
Ljudsignal Nej
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.35 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 210 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 140 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 350 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 1000 W
Så mycket rymmer produkten i liter. Volym (liter) 1.5 liter
Vårt artikelnummer: 112092

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här