Kaffemaskin

DeLonghi ECAM290.42.TB

  • 6 snabbrecept
  • Anpassa kaffesmaken med aromaväljaren
  • Färska kaffebönor mals precis före bryggningen för optimal smak
  • Enkel rengöring
  • Användarvänlig kontrollpanel med touchfunktion
Full produktbeskrivning
5 988 :-

Helautomatisk kaffemaskin ECAM290.42.TB Magnifica Evo DeLonghi

Skapa ditt perfekta kaffe med en enkel knapptryckning. De'Longhi Magnifica Evo ECAM290.42.TB är en kompakt och användarvänlig helautomatisk kaffemaskin som levererar högkvalitativt kaffe i varje kopp.

Utforska en värld av kafferecept
Med Magnifica Evo ECAM290.42.TB från De'Longhi kan du välja mellan 6 snabbrecept och skapa en mängd olika kaffedrycker, inklusive espresso, coffee, long, americano och varmt vatten. Utforska olika smaker och njut av en mångfaldig kaffemeny direkt från ditt eget kök.

Anpassa din kaffesmak
Med aromaväljaren på kontrollpanelen kan du enkelt justera intensiteten på ditt kaffe efter din egen smakpreferens. Välj den perfekta temperaturen för din kopp kaffe och njut av en personligt anpassad kaffedryck varje gång.

Färska kaffebönor för enastående smak
Magnifica Evo maler färska kaffebönor precis före bryggningen för att säkerställa enastående smak och arom. Få ut det bästa av kaffet genom att låta maskinen ta hand om kaffemalning och bryggning med precision och kvalitet.

Enkel skötsel och rengöring
Maskinen har en avtagbar bryggenhet som enkelt sköljs med vatten för att hålla den ren och fräsch. Övriga komponenter, som kan diskas i diskmaskin, gör det smidigt att hålla maskinen i toppskick med minimal ansträngning.

Enkel användning med touchfunktion
Den användarvänliga kontrollpanelen på Magnifica Evo erbjuder enkel navigering och en touchfunktion för att snabbt och enkelt välja dina kaffepreferenser. Utforska olika funktioner och skapa ditt kaffe med lätthet och bekvämlighet.

Personlig mjölkskumning
Skäm bort dig själv med krämigt mjölkskum till dina kaffedrycker. Magnifica Evo ECAM290.42.TB är utrustad med en manuell mjölkskummare. Skapa din egen perfekta latte eller cappuccino och njut av den lena konsistensen.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 1450 W
Varumärke DeLonghi
EAN 8004399022157
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 240 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 360 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 440 mm
Volym tank (liter) 1.8
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 11.77 kg
Allmänt
Färg Svart
Automatisk avstängning Ja
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nej
Tryck (bar) 15 bar
Mjölkskummare Ja
Varmhållningsfunktion Nej
Vårt artikelnummer: 122239

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris