Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

 Ange Elon Hushållgruppen i Nyköping som din butik om du vill anpassa webbplatsens innehåll.

Välkommen till

Elon Hushållgruppen i Nyköping

Elon Hushållsgruppen ligger på Pål Jungs Hage. Förutom massor med vitvaror har vi 9 utställningskök, en rejäl belysningsavdelning, värmepumpar, elmaterial, ljuskällor, småel med mycket inriktning på kaffe. 

Hushållsgruppen och Kvist Elektriska har nästan 60 år i branschen och utför all slags elinstallation, reparerar vitvaror och servar industrin med elektriker stationerade i både Nyköping och Oxelösund. Vi är ett kylcertifierat företag och har installatörer med personligt kylcertifikat som säljer och installerar luftvärmepumpar.

Vi strävar efter att vara det självklara valet när det gäller att hjälpa både stora som små kunder med deras behov av installationer och service inom allt som gäller el. I våra Elon-butiker erbjuder vi vitvaror, köksinredningar, belysning, ljuskällor och installationsmaterial och mycket mer.

Hos oss på Elon hittar du ett brett utbud av vitvaror och hushållsprodukter för hemmet från många kända varumärken. Vi har en hög servicenivå och kunnig personal som hjälper dig att hitta rätt bland våra produkter.

Tack vare vårt centrallager kan vi på en stor del av vårt sortiment garantera leverans inom tre dagar på det vi inte har hemma i butik. Självklart kan vi erbjuda räntefria lån och mycket förmånliga försäkringar till dina nya vitvaror. Hos oss kan du lita på att du köper kvalitet till bra pris med stor trygghet.

Välkommen på ett besök i butiken!

Kontaktuppgifter

Kontakt

Öppettider

  • Måndag - Fredag: 10:00 - 19:00
  • Lördag: 10:00 - 16:00
  • Söndag: 11:00 - 16:00

Social Media

 

Skicka meddelande till Elon Hushållgruppen i Nyköping

Fyll i formuläret och klicka på skicka, så återkommer vi inom 24h!

Tack, ditt meddelande har skickats!

Meddelandet kunde inte skickas, försök igen eller kontakta butiken via telefon alternativt epost