Om Nordanro

Nordanro är ett hållbart, flexibelt och högkvalitivt kök- och förvaringsvarumärke från Elon. Det breda sortimentet gör det enkelt att hitta en lösning för just dig, oavsett om du är ute efter enskilda förvaringslösningar, måttanpassade luckor eller ett helt nytt kök. Läs mer om Nordanro och glöm inte att spana in vår katalog fylld med spännande nyheter, nyttiga tips och massor av inspiration. Gör din köksdröm till verklighet idag! 


Aktuella kampanjer på kök och förvaring hos Elon

Med våra tidsbegränsade erbjudanden får du mer hemmakänsla för pengarna. Läs mer och ta del av våra aktuella kampanjer just nu!

Kampanjens giltighetstid: 21/8 – 1/10 2023

Nordanro Premium-kökNordanro Premium-kök

30 % på ett nytt kök*

Sätt guldkant på kökslivet med Nordanro Premium. Vår kökslösning ger dig hög kvalitet, hållbara material och – tack vare de stora valmöjligheterna – ditt eget uttryck. Just nu får du 30 % på ditt nya premiumkök!

*Avser kökssystemet Nordanro Premium.

20 % på ditt luckbyte*

Finns en stabil stomme, finns det hopp! Med Nordanro Nya Luckor måttanpassar vi dina nya köksluckor till ditt existerande kök, oavsett fabrikat – en klimatsmart och ekonomisk omstart, helt enkelt. Njut av 20 % på ditt luckbyte! 

*Avser kökssystemet Nordanro Nya Luckor.

Nordanro Flex-kökNordanro Flex-kök

20 % på ett nytt kök*

Nordanro Flex är det enkla sättet att köpa kök. Platta paket, montering med ett klick, och ett välstrukturerat urval av luckor och färger underlättar beslutsprocessen. Just nu får du 20 % på ett nytt kök – passa på att ta den flexibla vägen till hemmets hjärta!

*Avser kökssystemet Nordanro Flex.

25 % på skjutdörrsgarderober 

Med Nordanro kan du enkelt skräddarsy garderober och förvaring till hallen, sovrummet och tvättstugan. Just nu får du dessutom 25 % på skjutdörrsgarderober. Det är dags att finna ro i både rum och själ!


Vi finns här för dig!

Det spelar ingen roll hur ditt drömkök ser ut – vi hjälper dig hela vägen, från rådgivning till färdigt kök.Idétorka? Prova vårt digitala inspirationsverktyg!

Ibland behöver köksdrömmen konkretiseras. Då finns Nordanros inspirationsverktyg som gör det smidigare och roligare för dig att testa dina idéer.

Lek runt bland olika färgval, vitvaror, bänskivor och gå från köksdröm till drömkök!

Återförsäljare

Nordanro finns exklusivt hos utvalda Elon-butiker.
Besök eller kontakta någon av följande butiker för mer information och sortiment.
Hos Elon handlar du tryggt – läs mer om våra säkerhetsrutiner.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris