Om Nordanro

Nordanro är det hållbara, flexibla och högkvalitiva kök- och förvaringsvarumärket från Elon. I det breda sortimentet finns det alltid en lösning för dig – från enskilda förvaringslösningar, måttanpassade luckor till helt nya kök. Läs mer om Nordanro och glöm inte att spana in vår katalog fylld med nyheter, råd och inspiration! 


Aktuella kampanjer på kök och förvaring hos Elon

Vi tycker att det ska vara enkelt att köpa kök och förvaring. Därför har vi samlat alla våra bästa erbjudanden på ett och samma ställe – från smarta helhetslösningar till små förändringar som ger stor effekt. Och vid din sida hittar du alltid våra kunniga köksrådgivare. Lycka till! 

Nytt kök, nya vanor? Rita ett kök hos oss och få Niklas Ekstedt och Henrik Ennarts nya kokbok, "Happy Food Green: om hur grön mat gör livet bättre", på köpet*.

Giltlighetstid: 8/1–30/6, 2024 (v.2–26).

*Erbjudandet gäller så länge laget räcker. 

Du som köper ett kök från Nordanro under tävlingsperioden har chans att vinna en lyxig hemmamiddag med kocken, Niklas Ekstedt. Stjärnkocken kommer hem till dig och lagar en oförglömglig måltid i ditt sprillans nya kök.

Din kökssäljare anmäler dig till tävlingen och middagen planeras in när köket är installerat och klart.

Tävlingsperiod: 8/1–30/6, 2024 (v.2–26)

Nordanro Premium-kökNordanro Premium-kök

Upp till 20% på ett nytt kök

10% gäller vid köp av Nordanro Flex-kök för 50 000 kr eller mer och 20% vid köp av Nordanro Premium-kök för 70 000 kr eller mer.

50% på en exklusiv vinkyl

Du får 50% rabatt på en vinkyl till ditt nya kök! Gäller vid köp av ett Nordanro-kök, värde upp till 8000 kr.

Nordanro Flex-kökNordanro Flex-kök

Upp till 24 månader räntefritt

Handla ett Nordanro-kök och få 24 månader helt räntefritt när du finanseierar ditt nya kök med hjälp av Nordanro kökslån (samarbete med Nordea Finans).

Vi hjälper dig hela vägen!

Det spelar ingen roll hur ditt kök ser ut – vi hjälper dig! Med oss får du precis det rum du vill ha, från rådgivning till färdigt kök. 

Aktuella kampanjer på kök och förvaring hos Elon

 

Det är i köket det händer. Därifrån strömmar värme, välbefinnande, vardag. Kanske är det därför köket brukar tituleras "hemmets hjärta". Oavsett vad du kallar det, är det viktigt att rå om den där kära kärnan. Därför har Nordanro flera olika lösningar för ditt kök. Vilken kökslösning bultar ditt hjärta lite extra för? 

Giltighetstid för kampanjen: 10/10 –18/12-2022

 

Flexa dig till ett nytt kök

Nordanro Flex-kök är det snabba och smidiga sättet att byta kök. Det breda urvalet av luckor finns i en stor variation av färger och ger dig alla möjligheter att sätt en unik prägel på just ditt kök. Köken är enkla att montera tack vare sina klickbara stommar – välj om du gör det själv eller tar hjälp av våra montörer.

 

Just nu får du 1 000 kronor i rabatt per 10 000 kronor när du köper ett Nordanro Flex-kök.

Välj en hållbar make-over

Med Nordanro Nya Luckor får du en liten förändring med stort effekt. Nordanros luckbyte gör det möjligt att skaffa nya luckor till redan befintliga stommar – oavsett fabrikat eller mått. På så sätt tar du tillvara på det du redan tycker om med ditt kök. Välj mellan måttanpassade luckor i flera olika färger och former!

 

Få 1 000 kronor i rabatt per 10 000 kronor när du väljer ett luckbyte från Nordanro. 

Prova premium 

Nordanro Premium-kök är för dig som vill ha ett komplett, personligt och förstklassigt kök. Ta del av ergonomiska stommar och marknadens bredaste sortiment av luckor och luckdesign och hitta ditt premiumkök idag!

 

Få 2 000 kronor i rabatt per 10 000 kronor vid köp av Nordanro Premium-kök. 

Vi hjälper dig hela vägen!

Det spelar ingen roll hur ditt kök ser ut – vi hjälper dig! Med oss får du precis det rum du vill ha, från rådgivning till färdigt kök. 


Idétorka? Prova vårt digitala inspirationsverktyg!

Ibland behöver köksdrömmen bli konkret. Då finns Nordanros inspirationsverktyg som gör det både smidigare och roligare för dig att testa dina idéer.

Lek runt bland olika färgval, vitvaror och bänkskivor och kom ett steg närmare drömköket!

Återförsäljare

Nordanro finns exklusivt hos utvalda Elon-butiker.
Besök eller kontakta någon av följande butiker för mer information och sortiment.
Hos Elon handlar du tryggt – läs mer om våra säkerhetsrutiner.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris