Laddar...

Om Nordanro

Nordanro är det hållbara, flexibla och högkvalitiva kök- och förvaringsvarumärket från Elon. I det breda sortimentet finns det alltid en lösning för dig – från enskilda förvaringslösningar, måttanpassade luckor till helt nya kök. Läs mer om Nordanro och glöm inte att spana in vår katalog fylld med nyheter, råd och inspiration


Aktuella kampanjer på kök och förvaring hos Elon

Funderar du på att ge köket ett lyft? Perfekt timing! Vi har laddat upp med oslagbara erbjudanden som ger dig mer drömkök för pengarna. Är du ute efter att ge hallen eller sovrummet en snygg och praktisk makeover så har vi prisvärda förvaringslösningar även för det.

Kampanjens giltighetstid: 13/3–14/5 2023

 

VÅRA KÖKSLÖSNINGAR

Nordanro Flex – det snabba och smidiga sättet att byta kök

Nordanro Nya Luckor – en hållbar make-over

Nordanro Premium – komplett, personligt och förstklassigt 

Nordanro Premium-kökNordanro Premium-kök

Upp till 20% på ett nytt kök

Vill du ha större köksförändringar för mindre? Just nu får du 10 % rabatt när du köper ett Nordanro Flex-kök för 50 000 kronor eller mer, och 20 % vid köp av Nordanro Premium-kök för 70 000 kronor eller mer.

 50% på en exklusiv vinkyl

Just nu får du 50% rabatt på en vinkyl ur Stockholmsserien från Temptech när du köper ett nytt Nordanrokök.* Lyxigt och prisvärt!

*Rabatten på vinkyl från Temptech gäller vid köp av Premiumkök värde minst 70 000 kr och Flexkök värde minst 50 000 kr.

Vi hjälper dig hela vägen!

Det spelar ingen roll hur din köksdröm ser ut – vi hjälper dig! Från rådgivning till färdigt kök finns våra experter nära till hands. 

20% på förvaringslösningar

Är garderoben lite mer av ett kaos än en oas? Passa på att få 100 % ordning med 20 % rabatt på våra praktiska skjutdörrsgarderober!

Vinn den ultimata köksinvigningen!

Just nu har du som köper ett Nordanro-kök innan 16 april chansen att vinna en lyxig hemmamiddag lagad av Niklas Ekstedt. Finns det ett bättre sätt att inviga ditt nya kök på?

Din personliga köksäljare anmäler dig till tävlingen. Vinnaren dras under maj månad och middagen planeras in när köket är installerat och klart.  

Giltighetstid: 9/1 – 16/4 2023

Aktuella kampanjer på kök och förvaring hos Elon

 

Det är i köket det händer. Därifrån strömmar värme, välbefinnande, vardag. Kanske är det därför köket brukar tituleras "hemmets hjärta". Oavsett vad du kallar det, är det viktigt att rå om den där kära kärnan. Därför har Nordanro flera olika lösningar för ditt kök. Vilken kökslösning bultar ditt hjärta lite extra för? 

Giltighetstid för kampanjen: 10/10 –18/12-2022

 


Idétorka? Prova vårt digitala inspirationsverktyg!

Ibland behöver köksdrömmen konkretiseras. Då finns Nordanros inspirationsverktyg som gör det smidigare – och roligare – för dig att testa dina idéer.

Lek runt bland olika färgval, vitvaror och bänskivor och kom ett steg närmare drömköket!

Återförsäljare

Nordanro finns exklusivt hos utvalda Elon-butiker.
Besök eller kontakta någon av följande butiker för mer information och sortiment.
Hos Elon handlar du tryggt – läs mer om våra säkerhetsrutiner.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här