Köksmaskin

Bosch MUMS2TW00

  • Kompakt modell med transparent bunke
  • 700 W
  • 3D PlanetaryMixing
  • 4 hastigheter + puls
  • Konditorset: Degkrok, omrörare och ballongvisp
  • 3,8 l plastbunke i Tritan för upp till 1,7 l jäsdeg/2,4 kg kaksmet
  • "Bra köp" hos Råd & Rön oktober 2022
Full produktbeskrivning
Pris
1 890 :-
Bosch logo

Köksmaskin MUMS2TW00 Bosch


Bosch MUMS2TW00 köksmaskin är ett utmärkt val för hembakning. Maskinen har utsetts till "Bra köp" hos Råd & Rön i oktober 2022 tack vare bra pris och prestanda.

Kraftfull köksmaskin för alla matlagnings- och bakningsbehov
Med sin kraftfulla motor är MUMS2TW00 mer än tillräcklig för de flesta vanliga matlagnings- och bakningsuppgifter, såsom att knåda deg, vispa grädde eller äggvitor, och mixa ingredienser. MUMS2TW00 med 700 W effekt har tillräckligt med kraft för att hantera de flesta recept och kan hantera tunga degar och röror. 
En viktig faktor för att skapa en jämn deg är att den knådas ordentligt. Med Multi-Motion-Drive-teknik bearbetar köksmaskinen degen både i sid- och höjdled för att skapa en optimal knådning. Dessutom har maskinen en elektronisk hastighetsreglering som håller inställd hastighet oberoende av belastningen. Detta gör det enklare att skapa en perfekt deg och gör det möjligt att anpassa hastigheten till olika ingredienser och arbetsmoment.

Effektiv knådning som för hand med 3D PlanetaryMixing-teknik
För att få den bästa degen krävs en ordentlig blandning och knådning av ingredienserna. Med köksmaskinen som har 3D PlanetaryMixing-teknik, kan du njuta av ett perfekt resultat utan att behöva göra den tunga knådningen själv. Denna teknik efterliknar knådningen för hand – sträcker, lyfter, viker och repeterar ingredienserna för att skapa en jämn och homogen deg. Låt din köksmaskin ta hand om den tunga knådningen så att du kan fokusera på att skapa det bästa bakverket.

Flexibelt bakande med anpassningsbar hastighet
För att få det bästa resultatet är det viktigt att anpassa hastigheten på din köksmaskin till olika arbetsmoment. Med MUMS2TW00 köksmaskin som har fyra hastighetssteg och pulsfunktion, kan du enkelt anpassa hastigheten för att matcha ingredienserna och uppgiften du utför. Om du ska vispa luftiga äggvitor eller grädde kan du välja högre hastighet för att skapa högre volymer. När du knådar degar kan låga hastigheter vara mer lämpliga för att utveckla glutenstrukturen. Detta ger dig möjlighet att få det bästa resultatet och skapa ett perfekt bakverk. Pulsfunktionen ger dig möjlighet att snabbt och precist blanda ingredienser.

Proffsig bakning med Bosch Konditorset
Med Bosch Konditorset för bakning behöver du aldrig oroa dig för att sakna rätt verktyg. Detta set innehåller en ballongvisp, en grovvisp och en degkrok för all typ av bakning. Du kan vispa maränger, blanda smet till sockerkaka eller knåda en jäsdeg med dessa verktyg. Och när du är klar, går de att diska i maskin vilket gör det enkelt att hålla verktygen rena. Låt dig inte begränsas av brist på rätt verktyg, med Bosch Konditorset kan du skapa proffsiga bakverk i ditt eget kök.

Enkel rengöring efter bakning med maskindiskbara delar
Rengöring efter bakning brukar ta tid. Efter en rolig och givande bakning är det ibland svårt och trist att ta hand om diskningen av utrustningen. Men med denna köksmaskin som har delar som kan diskas i maskin, kan du enkelt och snabbt rengöra din bakutrustning. Både bunken och tillbehör kan diskas i maskin, vilket gör det enkelt att hålla dem rena och färdiga för nästa bakning. Detta sparar tid och ansträngning, så att du kan njuta av dina bakverk istället för att lägga tid på rengöring.

Bekväm användning och praktisk förvaring
Bekvämlighet i köket är viktigt och det är därför enkel rengöring och praktisk förvaring är viktiga funktioner hos en köksmaskin. MUMS2TW00 har ett sladdfack för smidig förvaring av sladden efter användning. För enkel påfyllning av ingredienser har maskinen även ett parkeringsläge där tillbehören kan parkeras baktill i bunken. Mjukstartfunktionen minskar stänk vid start av maskinen. Alla dessa funktioner gör det enklare att hålla köket rent och organiserat, samtidigt som det gör det bekvämare att använda köksmaskinen.

Tritan-bunke och genomskinligt lock
Material och design är viktigt för att skapa en köksmaskin som är både praktisk och estetiskt tilltalande. Denna köksmaskin har en Tritan-bunke på 3,8 l som är utformad för att knåda deg effektivt. Tritan är ett material som är hållbart, tåligt och lätt att rengöra. Bunken är också utformad för att ge degen optimal rörelse, vilket ger en jämnare och mer homogen deg.
Enkel påfyllning av ingredienser är också viktigt för en smidig användning av köksmaskinen. MUMS2TW00 köksmaskin har ett genomskinligt lock med en påfyllningsöppning. Det genomskinliga locket gör det enkelt att se innehållet i bunken utan att behöva öppna locket. Påfyllningsöppningen gör det enkelt att lägga till ingredienser under knådningen utan att behöva stänga av maskinen.

Säker och stabil med sugfötter, spärr och överbelastningsskydd
En viktig faktor vid valet av köksmaskin är att den står säkert och stadigt på bänken, särskilt under tyngre knådning. Denna köksmaskin har sugfötter av gummi som håller den på plats och ger extra stabilitet. Dessutom är drivuttagen täckta för extra säkerhet, och det finns en elektronisk spärr som förhindrar oönskad start av maskinen. Dessa säkerhetsfunktioner ger dig trygghet och gör det enklare att använda köksmaskinen utan oro för olyckor.
MUMS2TW00 har ett överbelastningsskydd som ger hög säkerhet vid användning. Överbelastningsskyddet skyddar mot överbelastning av motorn och förhindrar skador på maskinen.

Smidig förvaring med sladdfack
Förvaring av köksutrustning kan vara svårt, speciellt när det gäller sladdar. Men med MUMS2TW00 köksmaskin som har ett sladdfack, kan du enkelt och smidigt förvara maskinen efter användning utan att sladden tar upp onödigt mycket plats. Detta gör det enklare att hålla köket organiserat och undvika trassliga sladdar. Dessutom är det enkel att ta ut maskinen igen då sladden inte är i vägen.

Praktiska tillbehör och en multifunktionsarm med 3 drivuttag
För att öka mångsidigheten i köket kan det vara praktiskt att ha tillbehör till din köksmaskin. Med maskinens multifunktionsarm och 3 drivuttag kan du använda flera olika tillbehör.

Medföljande tillbehör är lock, degkrok, grovvisp och ballongvisp.

Dessutom är maskinen kompatibel med flera andra tillbehör (ingår ej):
MUZ45AG1 Asiatisk grönsaksskiva
MUZ45FV2 Fruktpress
MUZ45KP1 Vändbar skärskiva
MUZ45PS1 Pommes frites-skiva
MUZ45RS1 Grovt rivjärn
MUZ45XCG1 3-i-1 hackare/kvarn
MUZ45XTM1 TastyMoments set
MUZ5GM1 Spannmålskvarn
MUZ5MM1 Multimixer
MUZ5MX1 Blender
MUZ5NV3 Tillsats för spaghetti
MUZ5PP1 PastaPassion set
MUZ5VL1 VeggieLove Set (art nr 107877)
MUZ5ZP1 Citruspress

Dessa tillbehör ger dig möjlighet att skapa ett brett utbud av maträtter och bakverk, och gör det enklare att anpassa köksmaskinen till dina specifika behov.

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 700 W
Spänning (V) 230 V
Varumärke Bosch
EAN 4242005289448
Allmänt
Färg Vit
Så många skålar/bunkar/kannor/bägare/behållare medföljer Antal skålar (st) 1 st
Så många inställningar kan du välja på. Oftast ger fler inställningar också fler valmöjligheter och därmed en mer flexibel produkt. Antal hastighetsinställningar (st) 4 st
Pulsfunktion Ja
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 400 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 400 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 266 mm
Så mycket rymmer produkten i liter. Volym (liter) 3.8 liter
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.8 kg
Vårt artikelnummer: 117244

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris