Laddar...
Elvisp

Bosch MFQ4030K

  • 500 W
  • Ergonomisk design
  • Unikt designade FineCreamer-vispar
Full produktbeskrivning
568 :-
Bosch logo

Designvisp för den kräsne
MFQ4030K är en väldesignad elvisp från Bosch. Den moderna designen gör att MFQ4030K är en fröjd att använda samtidigt som de unika FineCreamer-visparna ger mer volym åt kulinariska idéer. De innovativa visparna är försedda med små bollar som för in mer luft i blandningen. Resultatet blir luftigare äggvita och grädde på kortare tid.

Enkel och bekväm att använda
Tack vare den ergonomiska designen, handtagets särskilda form och SoftTouch-beläggningen är apparaten bekvämare och säkrare att hålla i handen. 
Visparna och degkrokarna tål maskindisk.

Tyst och effektiv
Motorn är extra kraftfull på 500 Watt för tyngre uppgifter och förutom 5 hastigheter har den både puls- och turbofunktion som ger maximal prestanda för en perfekt deg. Denna kraftfulla apparat är extremt tyst. Driftsljudet och vikten har minskat tack vare den senaste tekniken och materialen, vilket gör arbetet enklare och mindre tröttsamt.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Bosch
EAN 4242002880792
Färg Rosa
Turbofunktion Ja
Så många inställningar kan du välja på. Oftast ger fler inställningar också fler valmöjligheter och därmed en mer flexibel produkt. Antal hastighetsinställningar (st) 5 st
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.1 kg
Pulsfunktion Ja
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 200 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 75 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 142 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 500 W
Vårt artikelnummer: 110201

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här