Elvisp

Bosch CleverMixx MFQ3425NE

  • 400 W motor
  • Enkel hantering
  • 4 hastighetslägen och puls-/turbo-läge
  • BPA-fria material och rostfria vispar
Full produktbeskrivning
Pris
399 :-
Bosch logo

Elvisp MFQ3425NE Bosch

Bosch MFQ3425NE elvisp är det pålitliga valet för dig som kräver hög kvalitet i köket. Med en kraftfull motor, rostfria vispar och lättviktsdesign erbjuder denna elvisp optimala resultat och enkel hantering. 

Kraftfull motor för utmärkta resultat
Med en kraftfull motor på 400 watt kan Bosch MFQ3425NE elvisp hantera blandningsuppgifter med optimala resultat. De rostfria visparna på elvispen gör blandning och vispning till en enkel och smidig uppgift. Du får jämnt och klumpfritt resultat, oavsett om det är smet, grädde eller äggvitor.

Lättviktsdesign för enkel hantering
Bosch MFQ3425NE elvisp har en lättviktsdesign som gör den bekväm att hantera och använda under längre tid. Du behöver inte anstränga dig när du blandar eller vispar - låt elvispen göra jobbet åt dig. Plasthöljet är ergonomiskt utformat för att passa perfekt i din hand och ge dig ett stabilt och bekvämt grepp under användningen.

Variabla hastigheter och turbofunktion
Bosch MFQ3425NE har 4 olika hastighetsinställningar som du kan justera efter receptets behov. Oavsett om du behöver blanda försiktigt eller vispa snabbt, kan du enkelt anpassa hastigheten för att uppnå bästa resultat. Utöver de fyra hastighetsinställningarna har elvispen också en turbofunktion för maximal prestanda när det behövs. Du kan snabbt och effektivt vispa eller blanda även de mest krävande recepten.

Enkelt verktygsbyte och förvaring
Med den praktiska utmatningsknappen kan du enkelt släppa visparna vid en knapptryckning för att rengöra dem. Du sparar tid och kan snabbt fortsätta med nästa steg i ditt recept. Elvispen har en wrap-around kabelförvaring som gör det enkelt att förvara den när den inte används. Du kan hålla köket organiserat och undvika trasslande kablar.

Säkerhet och mångsidighet
Alla plastdelar som kommer i kontakt med maten är BPA-fria, vilket ger dig en trygg och säker matlagning. Bosch MFQ3425NE elvisp levereras med 2 rostfria vispar, vilket gör den idealisk för både vispning och blandning. Du kan enkelt hantera olika recept och uppnå perfekta resultat varje gång.

Viktig information! Elvisp MFQ3425NE från Bosch levereras endast med vispar. Tidigare felaktig information har tyvärr cirkulerat gällande att degkrokar skulle ingå, vilket inte stämmer. Vi ber om ursäkt för eventuella missförstånd detta orsakat.

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 400 W
Varumärke Bosch
EAN 4242005413782
Allmänt
Färg Vit
Turbofunktion Ja
Så många inställningar kan du välja på. Oftast ger fler inställningar också fler valmöjligheter och därmed en mer flexibel produkt. Antal hastighetsinställningar (st) 4 st
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 184 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 70 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 140 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.8 kg
Vårt artikelnummer: 121888

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris