Matberedare

Bosch MultiTalent 3 MCM3421M

  • 800 Watts motoreffekt
  • 2 hastigheter + puls
  • 2,3 liters bunke
  • 3 vändbara riv-/skärskivor, multikniv, degtillbehör och vispskiva
  • Tillbehören kan smidigt förvaras i bunken
Full produktbeskrivning
Pris
1 490 :-
Bosch logo

Matberedare MCM3421M Bosch

Upplev mångsidighet och enkelhet i köket med Bosch MultiTalent 3 matberedare. Med över 30 funktioner blir matlagning och bakning lättare och till och med roligare! Utforska kraften och flexibiliteten hos denna kompakta kökshjälpreda som kommer att förvandla dina kulinariska kreationer.

Mångsidighet som förenklar matlagningen
Bosch MultiTalent 3 Matberedare är den ultimata kökshjälpredan som erbjuder över 30 funktioner för att underlätta matlagningen och baka. Oavsett om det handlar om att hacka, blanda, knåda, riva eller vispa, så har denna matberedare allt du behöver för att utforska din kreativitet i köket.

Kraftfull motor för snabb och enkel bearbetning
Med en stark motor och två hastighetsinställningar samt pulsfunktion kan du snabbt och enkelt bearbeta olika ingredienser. Oavsett om det är att göra soppa, baka bröd eller göra smoothies, kommer MultiTalent 3 att leverera pålitliga och imponerande resultat varje gång.

Ett brett utbud av tillbehör för oändliga möjligheter
För att ge dig ännu mer flexibilitet och kreativa möjligheter levereras MultiTalent 3 med ett brett utbud av tillbehör. Från hackning och mixning till knådning och strimling, kan du enkelt utforska olika recept och skapa fantastiska rätter som imponerar dina smaklökar.

Praktisk och bekväm design för enkel hantering
Bosch har tänkt på allt när det gäller användarvänlighet och bekvämlighet. Deg med jäst jäser bäst i en täckt bunke då den varma luften fångas in. Den transparenta plastbunken med en kapacitet på 2,3 liter och genomskinligt lock ger dig möjlighet att enkelt övervaka processen utan att behöva öppna locket. Dessutom kan tillbehören förvaras smidigt i bunken, vilket sparar både tid och utrymme i köket.

Enkel rengöring och säker användning
Efter matlagningen behöver du inte oroa dig för rengöring. De flesta tillbehören är diskmaskinssäkra, vilket gör rengöringen till en enkel och smidig process. MultiTalent 3 är också utformad med säkerhet i åtanke, med en säkerhetslåsning för lock och skål samt gummisugfötter för extra stabilitet och säkerhet under användningen.

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 800 W
Varumärke Bosch
EAN 4242005413522
Allmänt
Färg Svart
Så många inställningar kan du välja på. Oftast ger fler inställningar också fler valmöjligheter och därmed en mer flexibel produkt. Antal hastighetsinställningar (st) 2 st
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 220 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 260 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 375 mm
Så mycket rymmer produkten i liter. Volym (liter) 2.3 liter
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.8 kg
Vårt artikelnummer: 121890

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris