Luftrenare

Beurer LR 500

  • WiFi-styrd via Beurer-app
  • 99,95 % effektivt filtersystem
  • Ultraviolett ljus eliminerar bakterier
  • Anpassningsbar – fyra effektnivåer
  • Tyst nattläge förbättrar sömn
Full produktbeskrivning
Pris
Specialpris 1 990 :- Ordinarie pris 2 290 :-
Beurer logo

Luftrenare LR 500 Beurer

I en värld där ren luft hemma blivit en prioritet, introducerar Beurer stolt sin senaste innovation - LR 500 luftrenare. Detta avancerade system är en pionjär inom luftreningsindustrin och erbjuder en kombination av högteknologiska funktioner och effektivitet för att skapa ett hälsosammare inomhusklimat i hem och kontor.

En ny era av luftrening
Beurer LR 500 är mer än bara en luftrenare; den är en integrerad del av ditt smarta hem. Utrustad med WiFi och styrd via Beurer FreshHome-appen, erbjuder den oöverträffad bekvämlighet och kontroll över din hemmiljö. Med dess 3-lagers filter system som inkluderar förfilter, aktivt kolfilter och HEPA-filter, säkerställer den en filterprestanda på 99,95 %, renande luften från de minsta partiklarna och allergenerna.

Banbrytande teknik
Beurer LR 500 skiljer sig från mängden med sitt valbara ultravioletta ljus som bidrar till att ytterligare rena luften från bakterier, och dess PM 2.5-sensor som känner av extra fina dammpartiklar, säkerställande att luftkvaliteten är optimal. Den är utformad för att passa stora rum upp till 106 m², vilket gör den perfekt för vardagsrum, sovrum och även kontorsmiljöer.

Funktioner som gör skillnad
Med fyra effektnivåer plus ett turboläge, en färgdisplay som visar luftkvaliteten och en ytterligare display för temperatur och luftfuktighet, sätter Beurer LR 500 en ny standard för luftrenare. En inbyggd timer och ett speciellt nattläge som erbjuder extra tyst drift garanterar att din sömn inte störs, medan indikatorn för filterbyte säkerställer att du alltid har den mest effektiva luftreningen.

Framtidens lösning för ett hälsosammare hem
LR 500 är inte bara en teknisk bedrift utan också en designmässig. Det eleganta, moderna utseendet kompletterar varje inredning och de kompakta måtten gör att den passar in överallt. Med en strömförbrukning på bara 65 watt är den både energieffektiv och kraftfull, redo att ta sig an utmaningar i ditt hem.

Varumärke Beurer
EAN 4211125660130
Allmänt
Färg Vit
Fjärrkontroll Nej
Anger om produkten har en display. Display Ja
Antal lägen (st) 5
Luftflöde (m³/tim) 354
Rekommenderad yta (m²) 106 m²
Rek. av Astma & Allergiförbundet Nej
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Filtertyp Flerstegsfilter
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 210 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 350 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 620 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 5.9 kg
Vårt artikelnummer: 126253

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris