Bordslampa portabel

Konstsmide Nice svart USB

  • Tålig konstruktion för inomhus- och utomhusbruk
  • Mångsidig och portabel
  • Justerbar färgtemperatur
  • Lätt att ladda upp via USB
Full produktbeskrivning
Pris
1 195 :-
Konstsmide logo

Bordslampa Nice svart USB Konstsmide

Bordslampan Nice från Konstsmide är en mångsidig och portabel lampa med en stilren och modern design. Nice är också lätt att ladda upp via USB, vilket ger enkel och bekväm användning.

Skräddarsytt ljus
En av fördelarna med denna lampa är att den erbjuder möjligheten att ställa in Kelvin, vilket ger dig möjlighet att anpassa ljuset efter tycke och smak. Touchknappen på skärmen gör det enkelt att slå på och av lampan.

Stilren och tålig
En annan fördel med Nice är att den är tillverkad i svart, lackad aluminium, vilket ger en elegant och tålig konstruktion som är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Med en skyddsklassning på IP54 är Nice gjord för att klara av olika utmanande väderförhållanden och kan användas som en snygg utomhusbelysning.

Bärbar, säker och minimalistisk belysning
Den sladdlösa designen gör bordslampan portabel och du kan placera den var som helst utan att behöva tänka på att den måste vara i närheten av ett vägguttag. Du kan t ex ställa den mitt på soffbordet. Den sladdlösa bordslampans trådlösa design gör att du slipper trassliga sladdar som kan vara farliga att snubbla över eller som kan se stökiga ut. Det ger också en renare och mer minimalistisk look i hemmet. Nice bordslampa kan du alltså ta med dig ut på till exempel altanen eller balkongen. Du kan också ta med den på resor för att ha en belysning som ger extra komfort t ex i tältet på campingturen.

Energiinformation
Spänning (V) 3.7 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 2.5 W
Energiförbrukning per 1000 timmar 3
Varumärke Konstsmide
EAN 7318307818758
Online Manual URL https://docs.elvita.se/CSF2600X_sv-SE
Allmänt
Färg Svart
Material aluminium
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel Ej utbytbar
Typ av ljuskälla LED
Skyddsklass IP54
Ljuskälla ingår Ja
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Ljusflöde (lm) 120 lm
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 100 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 100 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 360 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1.5 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.85 kg
Vårt artikelnummer: 117778

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris