Bordslampa

Markslöjd POST 1L 9cm Sv/Rök 108718

  • Nätt modell
  • Stämningsfullt ljus
  • E14
Full produktbeskrivning
Pris
429 :-
Markslöjd logo

Bordslampa POST 1L 9cm Svart/Rök 108718 Markslöjd

Låt din inredning få en subtil och elegant känsla med den sofistikerade kombinationen av svart metall och rökfärgat glas. Post bordslampa från Markslöjd skapar den perfekta stämningen.

Svart metall och rökfärgat glas
Post bordslampa stoltserar med en bas av matt svart metall och en skärm av vackert rökfärgat glas, vilket ger en lugnande och exklusiv känsla.

Praktiska detaljer
Med en 2 meter svart PVC-kabel med brytare på sladden och en väggkontakt, är denna lampa både fin och funktionell. För att ge den rätta belysningen för Post, behöver du en ljuskälla med E14-sockel, maximalt 40W. Notera att ljuskällan inte ingår, utan köpes separat.

Fin accentbelysning
Post bordslampa mäter 23 cm i höjd och har en diameter på 9 cm, vilket gör den perfekt som en accentlampa eller sängbordslampa.

Valfrihet i färg
Söker du en annan kulör eller ton? Post bordslampa är tillgänglig i flera färgalternativ för att passa ditt hem och smak.

Varumärke Markslöjd
EAN 7330024611795
Allmänt
Färg Annan
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E14
Ljuskälla ingår Nej
Övrigt
Material Metall/glas
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 90 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 90 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 230 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 2 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.45 kg
Vårt artikelnummer: 122557

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris