Laddar...
Taklampa

Nordlux Josefine Pendel

  • Höjd: 55 cm
  • Industriell känsla med mjuka former
  • 6 x E27
Full produktbeskrivning
999 :-
Nordlux logo

Elegant och lekfull taklampa

Med sin innovativa och lekfulla design är Nordlux Josefine en dekorativ och modern serie. De strikta rören bidrar till en industriell känsla med associationer till en rå och modern inredning. De vackra mässingsdetaljerna och mjuka formerna kontrasteras mot de industriella elementen.
Resultatet är en fantastisk dekorativ serie som balanserar minimalism och elegans. Dessutom ger Josefine-serien möjlighet att experimentera med dekorativa ljuskällor.

Till taklampan behöver du sex ljuskällor med E27-sockel.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Nordlux
EAN 5701581463981
Material Metall
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E27
Skyddsklass IP20
Spänning (V) 230 V
Belysningseffektivitetsklass A++ - E
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.75 kg
Ljuskälla ingår Nej
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 550 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 790 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 550 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 2 m
Energiklass
Vårt artikelnummer: 113325

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här