Taklampa

Markslöjd DIONE Pendel 3L 108269

  • Modern och trendig design
  • Montering med takbygel och takskena
  • Ger ett mjukt och behagligt ljus och en elegant känsla
  • 3 x E14
Full produktbeskrivning
Pris
3 499 :-
Markslöjd logo

Taklampa Dione Pendel 3 lampor Markslöjd

Med Dione takpendel med tre lampor från Markslöjd kan du skapa ett modernt och trendigt uttryck i ditt hem. De svarta metalldetaljerna och det vita opalglaset ger en elegant kontrast och en sofistikerad känsla till rummet.

Enkel montering
Dione takpendel är enkel att montera med takbygeln och takskenan med svarta textilklädda kablar. Den stilrena designen gör att den passar perfekt i alla moderna hem. Till denna takpendel behöver du tre ljuskällor med E14-sockel (ingår ej).

Flexibilitet i rumsbelysningen
Med denna taklampa från Markslöjd kan du skapa en flexibel belysning i ditt hem. Takskenan med de svarta textilklädda kablarna ger dig möjlighet att justera höjden på lamporna för att skapa önskad belysning.

Stilren och elegant känsla
Dione ger en stilren och elegant stämning i ditt hem. Det vita opalglaset sprider ett mjukt och behagligt ljus i rummet, vilket ger en mysig och välkomnande känsla.

Passar perfekt i alla moderna hem
Dione-serien från Markslöjd är den perfekta belysningslösningen för alla moderna hem. Den stilrena designen passar perfekt i alla typer av rum, från vardagsrum till sovrum, och skapar en unik och trendig stil.

Energiinformation
Spänning (V) 230 V
Varumärke Markslöjd
EAN 7330024601895
Allmänt
Färg Svart
Material Metall/glas
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E14
Skyddsklass IP20
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 1050 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 250 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 470 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1.5 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 4.3 kg
Vårt artikelnummer: 122091

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris