Golvlampa

Markslöjd DIONE Golv 1L 108273

  • 134,5 cm hög
  • Iögonfallande men lättplacerad design
  • Mjukt och behagligt ljus
  • E14-sockel
Full produktbeskrivning
Pris
3 199 :-
Markslöjd logo

Golvlampa Dione svart/vit Markslöjd

Med Dione golvlampa från Markslöjd kan du skapa en modern och sofistikerad atmosfär i ditt hem. Den eleganta designen och högkvalitativa materialen gör den till en vacker och praktisk inredningsdetalj i alla rum. Den snygga svarta metallfoten och det vita opalglaset skapar en subtil kontrast som ger en stilfull känsla.

Iögonfallande detalj
Denna golvlampa är ett blickfång i vilket rum som helst. Den är 134,5 cm hög vilket gör att den sticker ut och fångar ögat direkt. Den ger ett mjukt och behagligt ljus och blir en fin detalj.

Funktionell och praktisk
Med en 2 meter svart textilkabel med strömbrytare och stickkontakt, är Dione golvlampa mycket praktisk och lätt att använda. E14-sockeln gör det enkelt att anpassa ljuset efter dina önskemål. Ljuskälla köper du separat.

Hög kvalitet
Markslöjd är känt för sina högkvalitativa produkter och Dione golvlampa är inget undantag. Den är tillverkad av de bästa materialen, vilket garanterar en lång livslängd och en produkt som håller högsta kvalitet.

Energiinformation
Spänning (V) 230 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 40 W
Varumärke Markslöjd
EAN 7330024601932
Allmänt
Färg Svart
Material Metall/glas
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E14
Ljuskälla ingår Nej
Skyddsklass IP20
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 330 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 330 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 1345 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 2 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 4.7 kg
Vårt artikelnummer: 122093

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris