Bordslampa

Markslöjd HASHIRA 1L Sv/Offwhite 108670

  • Passar både modern och traditionell inredning
  • Tidlösa eleganta detaljer
  • 2,1 m textilsladd för flexibel placering
  • E14
Full produktbeskrivning
Pris
1 890 :-
Markslöjd logo

Bordslampa HASHIRA 1L Sv/Offwhite 108670 Markslöjd

Hashira bordslampa från Markslöjd – enkel och elegant design för ditt hem. Hashira bordslampa framhäver det bästa inom skandinavisk design. Med en bas i svart metall och en skärm i offwhite textil, skapar denna lampa ett mjukt och inbjudande ljus.

Mått skräddarsydda för ditt hem
Med en höjd av 60 cm och en diameter på 32 cm passar Hashira smidigt in i ditt hem, vare sig det är på ett sidobord i vardagsrummet eller som en fönsterlampa i sovrummet. Den 2,1 meter långa svarta textilkabeln ger ytterligare en touch av elegans samtidigt som den ger flexibilitet i placering.

Anpassad ljusstyrka
Hashira bordslampa levereras utan ljuskälla, vilket ger dig möjlighet att välja den perfekta ljuskällan för dina behov. Ljuskällan bör ha en E14-sockel och bör inte överstiga 40W. Vare sig du letar efter ett varmt, mysigt ljus eller något starkare, har du friheten att anpassa din Hashira till ditt önskemål. Ljuskällor säljer vi separat.

Varumärke Markslöjd
EAN 7330024611313
Allmänt
Färg Annan
Material Metall/Textil
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E27
Ljuskälla ingår Nej
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 320 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 320 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 600 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 2.1 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.9 kg
Vårt artikelnummer: 122552

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris