Badrumstaklampa

Armaturhantverk Klasen T 950/04 krom

  • Modern stilren design
  • Jämn och fin ljusspridning
  • IP44 – perfekt i badrum
  • 3 x G9
Full produktbeskrivning
Pris
1 690 :-

Taklampa Klasen T 950/04 krom Armaturhantverk

Taklampa Klasen T 950/04 från Armaturhantverk är inte bara en taklampa för badrummet. Dess eleganta design gör den till ett idealiskt val för nästan vilket rum som helst i ditt hem. Den här kromlampan lyser upp och passar perfekt i alla rum. Den är 25 cm hög och 47 cm i diameter, lagom stor för att märkas men inte ta över.

Enkel men effektfull design
Klasen har en enkel design som ändå sticker ut. Med kromdetaljer och opalfärgade glober får den en modern känsla som passar överallt. Med sin robusta konstruktion som tål vatten och fukt, är Klasen inte bara begränsad till torra utrymmen. Den är en vinnare även i badrummet eller tvättstugan, där kvaliteten på din belysning inte bör kompromissas. Den är gjord för tre G9-ljuskällor, vilket betyder att du får ett mjukt och fint ljus som sprider sig jämnt i rummet. Ljuskällor säljer vi separat.

Varför välja Klasen?
För att den är mer än bara en lampa. Den är en del av inredningen som lyfter hela rummet. Klasen är perfekt för dig som vill ha något snyggt som också ger bra ljus. Den passar i vardagsrummet för mysiga kvällar eller i köket för ett klart och fint ljus när du lagar mat.

Klasen gör skillnad
Med Klasen får ditt hem en modern touch samtidigt som du får det ljus du behöver. Den är enkel att gilla och lätt att matcha med resten av ditt hem. Se själv hur Klasen kan förändra ditt rum med sitt ljus och sin stil.

Energiinformation
Belysningseffektivitetsklass A++ - E
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 40 W
Varumärke Armaturhantverk
EAN 7330525950041
Allmänt
Färg Krom
Material Metall
Typ av ljuskälla LED
Skyddsklass IP44
Ljuskälla ingår Nej
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel G9
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Dimensioner
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 250 mm
Anger produktens diameter i mm. Diameter (mm) 470 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.3 kg
Vårt artikelnummer: 113593

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris