Digitalbox

Strong SRT8215

  • För okodade DVB-T2 TV- och radioprogram via utomhus- eller inomhusantenn
  • Stöd för nya standarden HEVC/H.265 och Dolby Digital Plus
  • Favoritlistor för TV- och radioprogram
  • Elektronisk TV-programguide (EPG)
  • RSS-feeds och väderprognoser via Ethernet
  • USB-port
Full produktbeskrivning
Pris
Specialpris 299 :- Ordinarie pris 590 :-

TV-box Strong SRT8215

Om du är ute efter en kraftfull och högkvalitativ TV-mottagare, kan SRT8215 vara det perfekta valet för dig. Med frontdisplay och markbunden HD-teknik, kan du njuta av en mängd olika HD-kanaler i exceptionell bildkvalitet. Denna mottagare är utrustad med högeffektiv videokodning (HEVC) teknik, som gör att bilden är kristallklar och jämn.

Lätt att installera och använda
Boxen är snabb och enkel att installera och har en användarvänlig meny och fjärrkontroll. Menyn är en flerspråkig och högupplöst On Screen Display, vilket gör det enklare att se och interagera med menyn.

Flexibelt och högkvalitativt TV-tittande
HDTV-digitalboxen SRT8215 är en markbunden mottagare som låter dig ta emot okodade DVB-T2 TV- och radioprogram via en utomhus- eller inomhusantenn. Det ger dig möjlighet att se en mängd olika kanaler i högkvalitativ HD-bild, och med teknik för högeffektiv videokodning (HEVC), kommer bilden att vara kristallklar och jämn.
Med enkel anslutning till internet via Ethernet kan du också komma åt RSS-flöden och väderprognoser direkt på din TV. Dessutom kan du spela upp olika filer från externa USB-enheter med den inbyggda USB-porten.

Stöd för HEVC/H.265 och Dolby Digital Plus
SRT8215 stöder både HEVC och Dolby Digital Plus. HEVC (High Efficiency Video Coding), även känt som H.265, är en ny videokomprimeringsstandard som erbjuder högre kvalitet och lägre bandbredd jämfört med tidigare standarder som H.264. Dolby Digital Plus, tidigare känt som E-AC-3, är en ljudkomprimeringsstandard som är utformad för att erbjuda högre ljudkvalitet och större flexibilitet än tidigare Dolby Digital-format.

Hantera och organisera dina favorit TV- och radioprogram
Favoritlistor för TV- och radioprogram är ett viktigt verktyg för att hålla koll på dina favoritprogram och aldrig missa en intressant show igen. Med SRT8215 kan du enkelt skapa och hantera favoritlistor för både TV- och radioprogram, så att du alltid kan hålla dig uppdaterad med dina favoriter.

Få full kontroll över ditt TV-tittande med elektronisk TV-programguide
En elektronisk TV-programguide (EPG) är ett verktyg som ger dig en lista över alla tillgängliga TV-program och deras tider. SRT8215 med EPG-funktion gör det enkelt att få en översikt över dagens och kommande program, så att du kan planera ditt tittande i förväg och hålla koll på favoritprogram. Du kan se information om aktuella och kommande program för de följande 7 dagarna.
En möjlighet när du använder EPG är att kunna boka program direkt från EPG:n, utan att behöva gå igenom fler steg. 

Automatiska och manuella kanalskanningsalternativ
Automatisk kanalsökning är en funktion som automatiskt söker efter tillgängliga TV-kanaler och lägger till dem i din kanallista. Det är en enkel och snabb metod för att hitta och lagra kanaler.
Manuell kanalsökning är en annan metod för att hitta TV-kanaler. Istället för att automatiskt söka igenom alla tillgängliga kanaler, kan du manuellt välja att söka efter kanaler på en viss frekvens eller i ett visst område. Detta kan vara nödvändigt om automatisk kanalsökning inte hittar alla kanaler du är intresserad av, eller om du vill hitta kanaler som inte är tillgängliga i ditt område genom automatisk kanalsökning.
SRT8215 med både automatiska och manuella kanalskanningsalternativ, ger dig möjlighet att välja mellan snabb och enkel automatisk sökning eller mer detaljerad manuell sökning. Detta ger dig möjlighet att hitta alla kanaler du önskar titta på och säkerställa att du inte missar dina favoritprogram.

Flexibilitet och användbarhet via USB
En USB-port på en digital TV-box, som SRT8215, kan användas för flera olika syften. Ett av de vanligaste användningsområdena är inspelning av TV-program. Med en USB-lagringsenhet ansluten till boxen, kan du spela in dina favoritprogram och se dem senare.
En annan användning av USB-porten är möjligheten att uppdatera programvaran för boxen via en USB-lagringsenhet. När en ny programvaruversion blir tillgänglig, kan den laddas ner till en USB-lagringsenhet och sedan anslutas till boxen för att installera uppdateringen.
SRT8215 med USB-port kan också ge dig möjlighet att spela upp multimediafiler från USB-enhet, som bilder, video och musik. Detta kan vara en bekväm funktion för att dela media med familj och vänner eller för att se multimediafiler på en större skärm.

Minneskapacitet för 700 kanaler
Med en minneskapacitet för 700 kanaler kan SRT8215 hantera ett stort antal kanaler och gör det enkelt för dig att bläddra igenom och välja det du vill titta på.

Njut av dina favoritprogram på ditt önskade språk
SRT8215 med Text-TV, fullt flerspråkig DVB-textning och flerspråkiga ljudspårfunktioner ger dig möjlighet att välja mellan textning, ljud eller både och, på önskat språk. Det gör det enklare för dig att förstå och njuta av programmen oavsett modersmål eller hörselproblem.

Stödjer aktiv antenn med 5 V-utgång
Med stöd för aktiv antenn med 5V-utgång ger boxen möjlighet för användaren att använda en aktiv antenn för att få bättre mottagning och bildkvalitet. En aktiv antenn är en typ av TV-antenn som har en inbyggd förstärkare och som drivs av en extern strömkälla. En aktiv antenn kan hjälpa till att få bättre mottagning och bättre bildkvalitet jämfört med en passiv antenn, eftersom förstärkaren kan hjälpa till att fånga upp svaga signaler.

Anslutningar
TV-boxen har antenningång, Ethernetanslutning, Audio, HDMI, TV Scart, strömbrytare och USB-port.

Tillbehör
Med SRT8215 kommer fjärrkontroll, 2x AAA-batterier och en strömadapter.

Varumärke Strong
EAN 9120072371455
Display Name Strong SRT8215
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 168 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 100 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 40 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.23 kg
Header
Produktlinje Strong
Märke Strong
Förpackad kvantitet 1
Modellserie som produkten är del av Modell SRT 8215
Allmänt
Vikt 250 g
Djup 10 cm
Bredd 16.8 cm
Typ av produkt DVB digital TV-mottagare/digitalspelare/-inspelare
Höjd 4 cm
Strömtillförsel
Strömkonsumtion standbyläge 1 Watt
Energiförbrukning vid drift 12 Watt
Nätspänning AC 100-240 V (50/60 Hz)
Anslutningar
Anslutningstyp USB (4 pin USB typ A) - fram ¦ SCART (21 pin SCART) - bak ¦ Linjeutgång för ljud (minihörlurskontakt, stereo 3,5 mm) - bak ¦ HDMI-utgång (19 pin HDMI typ A) - bak ¦ Nätverk (RJ-45) - bak ¦ RF-ingång (IEC-kontakt) - bak
Ljudsystem
Digialt ljudformat Dolby Digital Plus-utmatning
Utläge Stereo
Diverse
Inkluderade tillbehör Fjärrkontroll, strömadapter, 2 AAA-batterier
Färgkategori Svart
Digitalspelare
Egenskaper Uppspelning från USB Flash-enhet, USB-flashenhetsinspelning
Typ av enhet Digital spelare / inspelningsapparat
TV-tuner
TV-mottagning DVB-T2
Typ Digital mottagare
Lista över favoritkanaler Ja
Kanalantal 700
Frekvensområde 174 - 230 MHz, 474 - 790 MHz
System
Rekommenderad användning för AV-system Hem
Egenskaper Uppgraderingsbar fast programvara
Moderlås Ja
TV-system
Egenskaper Överordnad kontroll, programvaruuppgradering via satellit
Videofunktioner
Text-TV Ja
Elektronisk programguide Digital EPG
Vårt artikelnummer: 119759

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris