Powerline

Strong Powerline 600 Triple Mini

  • 3-pack
  • Använder dina befintliga elledningar
  • Upp till 600 Mbit/s hastighet
  • Enkel Plug & Play-installation
  • 128 bit AES-kryptering
  • Energisparläge
Full produktbeskrivning
Pris
1 090 :-

Strong Powerline 600 Triple Mini

Strong Powerline 600 Triple Mini hjälper dig att enkelt få till ett hemnätverk med höghastighetsanslutning. Genom att använda dina befintliga elledningar skapas ett pålitligt nätverk med hastigheter upp till 600 Mbit/s, vilket är perfekt för IPTV, HD-videostreaming och onlinespel. Detta kit innehåller tre adaptrar för att täcka alla dina behov. Du behöver inte dra någon ny kabel.

Installera på en minut
Glöm komplicerade installationer. Med Strong Powerline 600 Triple Mini är det bara att koppla in och starta. Anslut en adapter till ditt internetmodem och du kan sedan utnyttja internet från vilket eluttag som helst i ditt hem med de andra två adaptrarna. Plug & Play-installationen tar bara en minut, utan behov av expertis.

Säkerhet och prestanda
Ditt nätverk är skyddat med 128 bit AES-kryptering, vilket garanterar säkerhet för din data. Med Connect & Secure-knappen kan du enkelt konfigurera optimal nätverkssäkerhet. Kitet är kompatibelt med alla vanliga modem och routers, och stöder HomePlug™ AV-standard IEEE802.3, IEEE802.3u för tillförlitlig prestanda.

Energibesparande design
Dessutom minskar det automatiska energisparläget strömförbrukningen med upp till 85 %, vilket gör Strong Powerline 600 Triple Mini till ett miljövänligt val för ditt hemnätverk.

Perfekt för varje hörn av ditt hem
Med en räckvidd på 300 meter över den elektriska kretsen, säkerställer dessa adaptrar att du kan få tillgång till snabbt och pålitligt internet i varje rum och på varje våning i ditt hem. Oavsett om du ska ansluta datorer, hemelektronik eller andra nätverkskompatibla enheter.

Varumärke Strong
EAN 9120072375699
Display Name Strong Powerline 600 Triple Mini
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 75 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 61 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 30 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.08 kg
Header
Produktlinje Strong
Förpackad kvantitet 1
Modellserie som produkten är del av Modell Powerline 600 Duo
Vårt artikelnummer: 124239

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris