Powerline

Strong Powerline 600 Duo WiFi Mini

  • Enkel Plug & Play
  • Utöka WiFi enkelt
  • Inget behov av nya kablar – använder dina elledningar
  • Säker 128-bitars AES-kryptering
  • Dubbla Ethernet LAN-portar
Full produktbeskrivning
Pris
990 :-

Strong Powerline 600 Duo WiFi Mini

Powerline 600 Duo WiFi Mini använder din bostads befintliga elledningar för att överföra internetsignalen från din router till de platser i hemmet där WiFi-täckningen är svag eller obefintlig. Det är som att dra en osynlig nätverkskabel genom väggarna! Det här kitet med en Powerline 600 Miniadapter + en Powerline WiFi 600 Miniadapter är din enkla lösning på dålig WiFi-täckning och ger dig snabbt och säkert internet där du vill ha det. Bara koppla in, tryck på knappen och njut av friheten. 

Lättstartat nätverk
Säg hejdå till svåra installationer och dyra elektriker. Powerline 600 Mini gör det lättare än någonsin att få internet överallt. Koppla bara in adaptern till ditt modem och skapa en ny WiFi hotspot där du behöver den.

WiFi som når längre
Få WiFi i källaren, garaget eller på vinden på bara några minuter. När det gäller trådlös anslutning, erbjuder enheten WiFi-hastigheter på upp till 300 Mbit/s. Detta är tillräckligt för att stödja de flesta onlineaktiviteter såsom webbsurfing, streaming av HD-video och onlinegaming på dina mobila enheter och laptops. 

Höghastighetsanslutning genom dina elledningar
Powerline 600 Duo WiFi Mini levererar dataöverföring via dina elledningar med hastigheter på upp till 600 Mbit/s. Det är perfekt för att ansluta enheter som är trådbundna och behöver en stabil, höghastighetsanslutning, som till exempel en stationär dator eller en smart TV.

Trygghet och säkerhet
Med Powerline 600 Mini behöver du inte oroa dig för nätverkssäkerheten. Med en knapptryckning kan du säkra ditt nätverk med 128-bitars AES-kryptering och WPA/WPA2 Wi-Fi-säkerhet.

Fler portar, fler möjligheter
Den inkluderade WiFi 600 Miniadaptern har två Ethernet LAN-portar så att du kan ansluta exempelvis Smart TV:s, spelkonsoler eller datorer direkt.

Varumärke Strong
EAN 9120072375705
Display Name Strong Powerline 600 Duo WiFi Mini
Dimensioner
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.081 kg
Allmänt
Typ av enhet Wi-Fi Miniadapter
Header
Modellserie som produkten är del av Modell 600
Internet of Things (IoT)
Röstkontrollerad Indirekt
Vårt artikelnummer: 124237

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris