Bordslampa

Markslöjd POST 12cm svart/amber 108735

  • Tidlös elegans
  • Mångsidig placering
  • E27
Full produktbeskrivning
Pris
549 :-
Markslöjd logo

Bordslampa POST 12cm svart/amber 108735 Markslöjd

Upptäck elegansen och funktionaliteten hos Post 12 cm svart/amber 108735 från Markslöjd. Denna bordslampa kombinerar stilren design med praktisk användning för att skapa ett stämningsfullt ljus i ditt hem.

Modern design med tidlös charm
Post 12 cm har en fin blandning av gammalt och nytt. Den är gjord i svart metall och har en skärm av bärnstensfärgat glas. Det gör att den ser både snygg och tidlös ut.

Praktisk och mångsidig
Den nätta storleken på 12 cm gör denna bordslampa till en mångsidig lösning för olika rum och ytor i ditt hem. Det betyder att du kan ha den på bordet bredvid sängen, på skrivbordet eller på en hylla. Var du än väljer att ha den, ger den ett skönt ljus.

Skapa din egna stämning
Med Post kan du enkelt ändra stämningen i rummet. Du kan använda olika slags ljuskällor för att få det precis så mysigt som du vill ha det. Lampan kräver en ljuskälla med E14-sockel (max 40W) som du köper separat.

Enkel placering och användning
Med en 2 meter lång sladd och en praktisk strömbrytare på kabeln är installationen och användningen av denna bordslampa enkel och bekväm. Du behöver bara ansluta den till ett vägguttag och njuta av det stämningsfulla ljuset.

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 25 W
Varumärke Markslöjd
EAN 7330024611979
Allmänt
Färg Amber
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E27
Ljuskälla ingår Nej
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 12 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 12 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 29 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 2 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.72 kg
Vårt artikelnummer: 126941

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris