Bordslampa

Markslöjd DIONE Bord 1L 108271

  • Stilren och modern design
  • Behaglig och mjuk belysning
  • Lättanvänd med strömbrytare och stickkontakt på textilkabeln
  • Perfekt för läsning och arbete
Full produktbeskrivning
Pris
1 999 :-
Markslöjd logo

Bordslampa Dione svart/vit Markslöjd


Med en stilren svart metallfot och mjukt vitt opalglas ger Dione bordslampa från Markslöjd en behaglig och funktionell belysning. Den har en fin kontrast mellan den runda skärmen och den stora bordsplattan.

Elegant och modern design
Med en höjd på 62,5 cm och en diameter på 24 cm passar Dione bordslampa perfekt på en byrå, nattduksbord eller skrivbord. Den eleganta svarta metallfoten kombinerat med det mjuka vita opalglaset ger en modern och stilren design som passar in i alla heminredningar.

Behagligt ljus
Den mjuka belysningen från Dione bordslampa ger en behaglig stämning. Ljuset från E14-ljuskällan (ljuskälla ingår ej) sprids jämnt genom opalglaset och ger ett varmt och inbjudande ljus.

Lätt att använda
Dione bordslampa är enkel att använda med den 2 meter långa svarta textilkabeln som har en strömbrytare och stickkontakt. Du kan enkelt placera lampan på önskad plats och tända den med ett enkelt knapptryck.

Perfekt för läsning och arbete
Med sin mjuka belysning och moderna design är Dione bordslampa perfekt för läsning och arbete. Ställ den på ditt skrivbord eller nattduksbord för en funktionell belysning.

Energiinformation
Spänning (V) 230 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 40 W
Varumärke Markslöjd
EAN 7330024601918
Allmänt
Färg Svart
Material Metall/glas
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E14
Ljuskälla ingår Nej
Färg, specificerad Svart metall/Vitt Glas
Skyddsklass IP20
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 240 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 240 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 625 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 2 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 2.9 kg
Vårt artikelnummer: 122092

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris