Bordslampa

Markslöjd CAVA Bord 1L 108251

  • Elegant och minimalistisk design
  • Ger ett mjukt och behagligt sken
  • Textilkabel med strömbrytare och stickkontakt
  • E14-sockel
Full produktbeskrivning
Pris
1 099 :-
Markslöjd logo

Bordslampa Cava mässing/vit Markslöjd

Behöver du en bordslampa som inte tar upp för mycket utrymme men ändå ger tillräckligt med ljus? Då är bordslampan Cava från Markslöjd det perfekta valet för dig! Med sin eleganta design och mjuka belysning skapar den en mysig och avslappnad stämning i vilket rum som helst.

Stilren design med hög kvalitet
Med sin mässingsfärgade metallfot och vita glasskärm ger bordslampan Cava en minimalistisk och elegant touch till ditt rum.

Valbart ljus
Cava bordslampa har en E14-sockel, vilket ger dig friheten att välja vilken ljuskälla du vill använda. Detta ger dig möjlighet att justera belysningen efter dina personliga preferenser och skapa den perfekta atmosfären för varje tillfälle.

Flexibel placering
Cava bordslampa är enkel att flytta runt och ställa där du behöver den tack vare sin 2 meter långa textilkabel med brytare och stickkontakt. Oavsett om du behöver en ljuskälla på nattduksbordet eller på skrivbordet kommer Cava att passa perfekt. Cava är en mångsidig lampa som passar perfekt i alla rum. Placera den i sovrummet för en mjuk och avkopplande belysning eller i vardagsrummet som en snygg och funktionell inredningsdetalj.

Energiinformation
Spänning (V) 230 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 40 W
Varumärke Markslöjd
EAN 7330024601710
Allmänt
Färg Mässing
Material Metall/glas
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E14
Ljuskälla ingår Nej
Färg, specificerad Borstad mässing/Vit glasskärm
Skyddsklass IP20
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 140 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 140 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 550 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 2 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.1 kg
Vårt artikelnummer: 122094

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris