Taklampa

Gross Ø50 cm Amber

  • Imponerande design med 37 munblåsta glaskupor
  • Skapar en mysig och avslappnad stämning
  • 8 x G9
Full produktbeskrivning
Pris
6 595 :-
By Rydéns logo

Taklampa Gross Ø 50 cm klar 4200440-7002 By Rydéns

By Rydéns har lanserat en serie taklampor som sticker ut i sortimentet – Gross. Taklampan Gross kan verkligen förhöja inredningen i ditt hem. Munblåsta glaskupor och många ljuskällor skapar en mysig och avslappnad stämning som passar perfekt i sovrummet, vardagsrummet eller var som helst där du vill ha en originell taklampa.

En taklampa som ger en riktig wow-känsla
Gross-taklampan är ett svävande moln som ger en riktig wow-känsla till ditt rum. Gross finns i flera olika färger och valet av färg beror på den övergripande stilen i ditt rum och på vad du vill att lampan ska framhäva.

Munblåsta glaskupor som förhöjer inredningen
Gross-taklampan har 37 skira, munblåsta glaskupor som liknar atomer och ger ifrån sig ett underbart skimmer. Dessa glaskupor ger en känsla av lyx och stil till ditt rum. De är även avtagbara, vilket gör det möjligt att rengöra dem enkelt och byta ut dem om någon av dem skulle gå sönder. Detta gör att taklampan är lätt att underhålla och att den håller länge.

Anpassa höjden
Den totala sladdlängden uppgår till 120 centimeter, vilket ger dig möjlighet att hänga upp den på olika höjder beroende på rummets höjd och dina önskemål. Genom att justera höjden på taklampan kan du också skapa olika stämningar i ditt rum.

Ljuskällor som ger ett mjukt ljus
Gross-taklampan kräver 8 ljuskällor med G9-sockel (köpes separat). Ljuskällorna kommer att ge ett mjukt ljus som skapar en mysig och avslappnad stämning i ditt rum.

Energiinformation
Spänning (V) 230 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 40 W
Varumärke By Rydéns
EAN 7391741004482
Display Name Gross Ø50 cm Amber
Allmänt
Färg Transparent
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel G9
Skyddsklass I
Ljuskälla ingår Nej
Typ av ljuskälla LED
Övrigt
Material Metall och glas
Dimensioner
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 450 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1.2 m
Anger produktens diameter i mm. Diameter (mm) 500 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 4.5 kg
Vårt artikelnummer: 121429

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris