Inbyggnadsugn

Bosch HBG6751S1S

  • 4D Hotair ger jämn värme på alla nivåer samtidigt
  • AutoPilot 10 automatiska program
  • Självrengörande med pyrolys
  • Integrerad stektermometer
Full produktbeskrivning
Pris
15 990 :-
Bosch logo

Inbyggnadsugn HBG6751S1S Bosch

Bosch HBG6751S1S är den ultimata inbyggnadsugnen som levererar perfekta resultat vid både bakning och matlagning. Med en imponerande volym på 71 liter och en mängd avancerade funktioner är denna ugn utformad för att göra ditt köksarbete enklare och din matlagning ännu mer imponerande.

Intuitiv touchdisplay
Den intuitiva kontrollringen gör matlagningen till en fröjd. Ugnens alla inställningar kan enkelt justeras genom att snurra på ringen med ett finger. TFT-displayen visar tydlig information i läsbar text och är utrustad med touchknappar som ger dig den bästa översikten och fullständig kontroll över alla ugnens funktioner.

Jämn värmetillförsel på alla nivåer
Att uppnå rätt värmefördelning i ugnen är avgörande för att få perfekta resultat, särskilt när du lagar olika rätter på flera nivåer samtidigt. Med 4D HotAirs roterande fläkt och optimerade luftutlopp är perfekt matlagning på flera nivåer en garanti. Upp till fyra nivåer kan användas samtidigt, tack vare den pålitliga värmefördelningen.

Stektermometer
Stektermometern ser till att maten alltid är vid rätt temperatur när du ugnssteker. Stick in termometern i maten, koppla till ugnen och välj önskad innertemperatur. Ugnen ger en akustisk signal och stängs av automatiskt så snart önskad innertemperatur är nådd. Det garanterar att din söndagsstek blir saftig och mör, medan fisken blir mjäll och smakrik.

AutoPilot 10
Med AutoPilot 10 blir matlagningen en barnlek. Oavsett om du ska tillaga fågel, kött, fisk, grytor eller grönsaker, har AutoPilot 10 rätt program för att laga maten till perfektion. Du placerar helt enkelt maträtten i ugnen, väljer det lämpliga automatiska programmet från menyn och lägger till vikt. Tryck på "Start", och AutoPilot tar över och styr matlagningsläge, temperatur och tid. Den stänger till och med av ugnen när tillagningstiden är klar. Dessutom håller AutoPilot ugnen ren vid användning av lock för vissa rätter.

Tretton utnyttjbara ugnsfunktioner
HBG6751S1S erbjuder inte mindre än tretton olika ugnsfunktioner för att möta dina specifika matlagningsbehov. Dessa inkluderar 4D-varmluft, varmluft eco, över-/undervärme, över-/undervärme eco, varmluftgrill, stor variogrill, liten grill, pizzaläge, separat undervärme, skonsam tillagning 70-90 °C, upptining, förvärmning och varmhållning.

Pyrolys - självrengöring med en knapptryckning
Slipp den tråkiga och tidsödande uppgiften att rengöra ugnen för hand. Med Bosch ugnar med inbyggd självrengöringsfunktion, pyrolys, behöver du inte oroa dig. Tryck bara på start, och ugnen värms upp till en maximal temperatur på 480 °C, vilket förvandlar fett och matrester till aska som enkelt kan torkas bort. Du behöver varken smutsa ned händerna eller använda starka rengöringsmedel. Ugnen tar hand om allt, från matlagning till städning.

Nischmått
Ugnen är designad för perfekt passform med inbyggnadsmått på (H x B x D): 585-595 x 560-568 x 550 mm.

Säkerhet i fokus
HBG6751S1S är utrustad med flera säkerhetsfunktioner, inklusive elektroniskt dörrlås, barnspärr för ugnsfunktioner, säkerhetsavstängning för ugn, restvärmeindikering, start-/stopptangent och luckströmbrytare. Ugnsluckan är också värmeskyddad och håller en temperatur på 30 ºC, uppmätt vid 180 ºC över-/undervärme efter 1 timme, med mätpunkten mitt på ugnsluckan.

Energiinformation
Apparater som drivs med el har en effekt i Watt (W) – apparatens ”styrka”. Den energi som går åt när du använder apparaten, dvs elen du förbrukar, mäts i Wattimmar (Wh). En apparat med effekten 1 000 W som används i en timme, förbrukar då 1 000 Wattimmar, vilket är samma sak som 1 kilowattimme (1 kWh). Energiförbrukning (kWh) 0.87 kWh
Energiförbrukning varmluft (kWh) 0.69
Typ av värmekälla El
Ugnstorlek Stor
Energieffektivitetsindex 81.2
Antal kaviteter (st) 1
Anger ugnens nettovolym i liter. Volym ugn (liter) 71 liter
Varumärke Bosch
EAN 4242002807997
Allmänt
Färg Svart
Typ av rengöring Pyrolytisk
Varmluft Ja
Matlagningstermometer Ja
Mikro Nej
Ånga Nej
Anger om produkten har en display. Display Ja
Grillfunktion Ja
Barnlås Ja
Automatisk avstängning Ja
Teleskopskenor Nej
Typ av styrning Touch
Anger hur många bakplåtar som medföljer. Antal bakplåtar (st) 1 st
Anger hur många grillgaller som medföljer. Antal grillgaller (st) 1 st
Dubbelugn Nej
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nej
Sval ugnslucka Ja
Anger hur många långpannor som medföljer. Antal långpannor (st) 1 st
Snabbprogram Nej
En apparat med Bluetooth-funktion kan kommunicera med din smartphone eller surfplatta, ofta genom en app. Bluetooth Nej
Dimensioner
Inbyggnadsmått bredd (mm) 560
Inbyggnadsmått höjd (mm) 585
Inbyggnadsmått djup (mm) 550
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 594 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 595 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 595 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 39.044 kg
Övrigt
Ugnsstorlek (liter) stor: 65 < liter
Timer Nej
Energiklass
Vårt artikelnummer: 114550

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris