Tillbehör TV

Samsung VG-SCFA75BWBXC Alternativ Ram 75" - Brun

  • Passar Samsung The Frame 75"
  • Enkel montering med magnet
  • Hållbar plastkonstruktion
  • Elegant brun färg
Full produktbeskrivning
Pris
Specialpris 699 :- Ordinarie pris 990 :-
Samsung logo

Samsung VG-SCFA75BWBXC Alternativ Ram 75" - Brun

I en värld där teknik och design ständigt smälter samman för att skapa harmoni i våra hem, tar Samsung ett steg framåt. Den nya Samsung VG-SCFA75BWBXC alternativa ramen för 75-tums The Frame TV-apparater, i en elegant brun nyans, ger en omedelbar förvandling av din TV.

En touch av elegans
Tillverkad av högkvalitativ plast är denna dekorativa ram ett exempel på hur teknik kan förenas med utseende för att skapa mer inbjudande och personliga miljöer. 

Magnetisk enkelhet
Vad som verkligen sätter Samsungs alternativa ram i en klass för sig är dess magnetiska design. Denna geniala funktion gör det enklare än någonsin att anpassa utseendet på din TV, vilket möjliggör en förändring av ramens färg snabbt och utan besvär. "Det är precis så enkelt som det låter," kommenterar en produktutvecklare från Samsung, "vår vision var att göra det möjligt för användarna att förändra deras utrymme enligt säsong eller till och med humör, utan krångel."

Skräddarsydd för komfort
Denna specifikt designade ram är kompatibel med utvalda 75-tums modeller som Samsung GQ75LS03AAU, QE75LS03AAU, QE75LS03AU, och QN75LS03AAF, vilket garanterar en perfekt passform och enkel installation. Denna anpassningsbarhet är kärnan i Samsungs designfilosofi, som strävar efter att skapa produkter som inte bara är tekniskt avancerade utan också flexibla nog att anpassa sig till varje individs unika stil och behov.

Framtidens hem
I en tid där hemmet blir allt mer centralt för vårt dagliga liv, är produkter som Samsungs VG-SCFA75BWBXC alternativa ram en påminnelse om att teknik kan vara både funktionell och snygg. Genom att kombinera praktisk innovation med en touch av design, är Samsung inte bara i framkant av tekniken utan också av hur vi väljer att leva våra liv - där varje detalj kan anpassas för att spegla vår personliga stil och komfort.

Varumärke Samsung
EAN 8806092122208
Display Name Samsung VG-SCFA75BWBXC Alternativ Ram 75" - Brun
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.32 kg
Diverse
Färg Brun
Färgkategori Brun
Header
Produktlinje Samsung
Märke Samsung
Förpackad kvantitet 1
Allmänt
Färg Brun
Vikt 670 g
Typ av produkt Dekorativ ram
Produktmaterial Plast
Avsedd för TV
Kompatibel skärmstorlek 75"
Mått och vikt (brutto)
Emballagets vikt 1.17 kg
Kompatibilitetsinformation
Anger till vilken enhet produkten är designad Designat för Samsung GQ75LS03AAU
Vårt artikelnummer: 119131

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris