TV

TCL 98" - 98C735

  • Autentisk färgåtergivning med Quantum Dot
  • HDR PRO – detaljrik bild med hög kontrast
  • 120 Hz – skärpa även i snabba rörelser som sport och action
  • Stöd för alla 4K HDR-format
  • Google TV – all underhållning på ett ställe
  • Röststyrning
Full produktbeskrivning
Produkten har utgått

TCL 98" - 98C735

TCL 98" - 98C735 är en premium-TV med en imponerande stor 98-tums skärm som levererar en autentisk bioupplevelse i ditt eget vardagsrum. Tack vare Quantum Dot-teknologi och HDR PRO kan TV:n leverera över en miljard färger och nyanser, samt en otroligt detaljerad bild med stor träffsäkerhet i ljusa och mörka partier. Dessutom är den optimerad för gaming och har stöd för de senaste HDR-formaten. Med en elegant och supertunn design ger TV:n en omslutande tittarupplevelse på en ny nivå.

Fantastiska färger med QLED
Med TCL 98C735 och dess QLED-teknologi får du en enastående färgupplevelse med över en miljard olika nyanser och färger. Tack vare Quantum Dot-teknologin kan TV:n leverera en autentisk bioupplevelse med fantastisk färgåtergivning, detaljer och djup som överträffar både LED- och OLED TV-apparater.

Superb kontrast, levande färger och de rikaste detaljerna
Tack vare HDR PRO-teknologin på TCL 98C735 kan du njuta av en otroligt detaljerad bild som visar upp även de finaste nyanserna och skuggorna i både ljusa och mörka delar av bilden. HDR PRO gör det möjligt att leverera en bild med hög träffsäkerhet och kontrast, vilket ger en mer livfull och imponerande visuell upplevelse.

120 hz display för ett förstklassigt rörelsehantering
98C735 ger dig möjligheten att njuta av snabba rörelser i exempelvis sport eller actionfilmer utan att förlora skärpa eller den verkliga känslan i detaljerna. Detta beror på att TV:n har en 120 hz panel som möjliggör en högre bilduppdateringsfrekvens. Detta ger en smidigare bild och minskar suddighet, vilket resulterar i en mer naturtrogen och imponerande bildkvalitet.

En mångsidig TV som stöder alla HDR-format
Oavsett vilken källa du använder för att titta på innehåll, så kommer TCL 98" - 98C735 att leverera fantastisk HDR. TV:n stöder en mängd olika HDR-format, inklusive HDR10, HLG, HDR10+ och DOLBY VISION. Detta betyder att du alltid kommer att få den bästa möjliga 4K HDR-upplevelsen oavsett vilken typ av innehåll du tittar på.

En gaming-optimerad TV med funktioner för en bättre spelupplevelse
TCL 98" - 98C735 är en TV som är optimerad för gaming och har flera funktioner som ger en bättre spelupplevelse. Med HDMI 2.1 säkerställer TV:n att du aldrig missar en enda HS på den senaste generationens spelkonsoler. Dessutom har TV:n ALLM (Auto Low Latency Mode), vilket innebär att den automatiskt anpassar sig för att ge dig de bästa förutsättningarna när du vill spela. En perfekt TV för alla gaming-entusiaster där ute!

Biokänsla i ditt hem med ONKYO-högtalare och Dolby Atmos
98C735 ger dig en bioupplevelse i hemmet med ONKYO-högtalare som är specialdesignade för att leverera klarhet och precision. Högtalarna gör att du får en realistisk Dolby Atmos-upplevelse i ditt eget hem. Detta innebär att du kan uppleva ett kraftfullt ljud som ger en känsla av att vara mitt i handlingen.

All din favoritunderhållning bara ett knapptryck bort
TCL 98C735 ger dig tillgång till all din favoritunderhållning tack vare Google TV. Med Google TV kan du enkelt söka efter en ny serie att bingea, eller fortsätta titta där du slutade. Genom att trycka på en knapp kommer du direkt åt allt det du vill ha, precis när du vill ha det. Detta gör TCL 98C735 till den perfekta TV:n för alla som älskar att streama och titta på underhållning.

Hands-free TV-kontroll med Far-Field röststyrning och Google Assistant
98C735 är utrustad med Far-field röststyrning som gör att du inte behöver använda fjärrkontrollen. Genom den inbyggda Google Assistant kan du enkelt kontrollera din TV och utföra andra uppgifter, helt hands-free. Du kan till exempel ställa in påminnelser eller fråga om väderprognosen, bara genom att säga "OK, Google". Med TCL 98C735 blir din TV-upplevelse både smidigare och mer bekväm.

Högkvalitativa videosamtal gratis
98C735 erbjuder högkvalitativa videosamtal som är enkla och helt gratis. Allt du behöver göra är att logga in med ditt Google-konto för att prata med vänner och familj på distans. Videosamtal på din TCL TV är ett perfekt sätt att koppla av och njuta av högkvalitativ kommunikation i ditt eget hem.

Styr din TV med rösten via Amazon Alexa
TCL 98C735 har integrerad Amazon Alexa, som finns i molnet och kontinuerligt uppdateras med nya funktioner och förmågor. Med Alexa kan du be din TV att spela musik, visa vädret, justera volymen och mycket mer. Kompatibilitet med Amazon Alexa-enheter, såsom Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot och Echo Plus (säljs separat), ger dig möjlighet att kontrollera din TV med rösten från vilken plats som helst i rummet.

Förlora dig i filmen med TV:ns tunna design
98C735 har en elegant och supertunn design som låter dig fokusera på det viktigaste - filmen. En osynlig ram på framsidan ger en känsla av att skärmen svävar i luften och ger en omslutande känsla.

Energiinformation
Energiklass SDR G
Energianvändning påläge SDR 240 kWh per 1000h
Energiklass HDR A-G G
Energianvändning påläge HDR 375 kWh per 1000h
Bildskärmsdiagonal cm 248 cm
Upplösning horisontell (px) 3840 px
Upplösning vertikal (px) 2160 px
Bildskärmsdiagonal tum 98 tum
Varumärke TCL
EAN 5901292517212
Display Name TCL 98" - 98C735
Energiklass
Vårt artikelnummer: 117827

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris