TV

LG 83" - OLED83C34LA.AEU

  • OLED evo-teknik
  • a9 AI Processor 4K Gen6
  • Filmmaker Mode för autentisk upplevelse
  • Ultimate Gaming-funktioner
  • Gränslös design – osynliga kanter
Full produktbeskrivning
Pris
56 990 :-
LG logo

LG 83" - OLED83C34LA.AEU

Ta steget in i framtiden med LG 83" - OLED83C34LA.AEU och njut av en TV med ljusare, djärvare och mer realistisk bildkvalitet som förvandlar varje ögonblick till en oförglömlig upplevelse.

LG OLED evo. Föregångare under ett banbrytande decennium
Vad gör LG OLED evo till kronan på verket hos världens främsta OLED-märke? Ikoniska innovationer med lockande design som utmanar din fantasi. En ljusare, djärvare bild,  så verklighetstrogen att du känner dig som en del av scenen. Ett häpnadsväckande ljud  som förstärker realismen i allt du tittar på. Och avancerad teknik som ständigt utvecklas och förbättrar din TV-upplevelse.

Ett årtionde med utvecklingen i centrum
Stig in i en värld av a-realism, förfinad under 10 år av innovation. En portal till nya universum och känslan av att vara där på riktigt. Nu kan du vara huvudpersonen omgiven av en exceptionell bild och ett enastående ljud, förfinat av a9 AI-processor 4K Gen6.

En ljusare OLED
LG OLED's självlysande pixlar lyser starkare än någonsin tack vare förbättrade algoritmer och ny bildskärmsteknik, och drivs av LG:s kraftigaste a9 AI Processor 4K Gen6-processor.

Ett perfekt komplement
Tillverkad särskilt för LG OLED C3, med perfekt passformför att monteras antingen som fot eller för väggmontering, där soundbar och TV kan monteras med samma vägfäste. Högtalarna skryms dessutom inte av TV:n så du kan njuta av klart och tydligt ljud.

Tv och Soundbar i harmoni
Använd din LG OLED TV ihop med en LG Soundbar. Tillsammans arbetar de som ett för att skapa en tredimensionell ljudupplevelse.

Gränsöverskridande design
Måttlöst smidig. LG OLED evo C3 smälter in i bakgrunden med nästan osynliga kanter6, det är en skärm som inte känner några gränser. Upplev hur dess smala proportioner, förfinade under 10 år av designförbättringar, passar in perfekt i din inredning.

Ingen bakgrundsbelysning behövs
Pixlar kan lysa starkare, skapa mer kraft i färger och skarpare kontraster när de kan lysa med sitt eget ljus.

Skräddarsytt efter din smak
Från tillgången till ditt favoritinnehåll, till det sätt du helst vill se bilden, webOS och nya Home handlar om hur du vill ha det.

Personligt anpassad profil
Få uppdateringar med filmtips eller ditt lags nästa match, eller dina personliga notifieringar, Allt från en och samma plats som är helt skräddarsydd för dig.

Makalösa filmupplevelser
Scenen känns verkligen levande med kraften i Dolby Visions färger och Dolby Atmos omvälvande 3D-ljud.

Den rätta bilden
Bildförbättring kan ibland förändra Filmens känsla, men Filmmaker Mode försäkrar att du får en autentisk filmupplevelse, trogen filmskaparens vision.

Ett oändligt utbud av underhållning
Anslut till alla dina streamingtjänster med ett brett utbud av internationella och lokala appar samt webbläsare.

Släng dig in i ett episkt äventyr
Du har allt du behöver för att vinna. Blixtsnabb 0.1ms responstid, NVIDIA G-Sync kompatibel, AMD FreeSync Premium, och VRR-stöd ger tillsammansen tydlig bild med mjuka rörelser, samtidigt som den dedikerade kontrollpanelen Game Dashboard och Game Optimizer-instälningar låter dig dyka rakt in i en perfekt spelupplevelse.

Allt du behöver för gaming på en plats
Game Dashboard är din kontrollpanel, och Game Optimizer samlar alla inställningar en gamer behöver. Välj optimerade spel-lägen för RPG, Strategi, First-Person-Shooters eller Sport-spel, slå på Low Latency Mode som minimerar input lag, eller justera svartnivåer för att lättare se vad som gömmer sig i skuggorna.

En värld av spel
Få tillgång till GeForce NOW direkt från din TV och utforska ett bibliotek med ett enormt antal spel att välja mellan.

Den enda värdiga matchningen till pulshöjande matcher
Sporten kliver in i centrum. Dina personliga sportnotiser håller dig uppdaterad om ditt favoritlag, och du kan se spelschemat direkt på hemskärmen. Med ett decennium av innovation i ryggen är det bara LG OLED som kan ge dig äkta arenarealism med en enorm skärm och skarpa, detaljerade bilder tack vare a9 AI-processor 4K Gen6 — perfekt för att se två matcher samtidigt med multivisning.

Hållbart från början till slut
LG OLED är utformad med miljön i åtanke, från produktion till avfallshantering, från grön produktdesign till minskad förpackning, energieffektivitet och ett återvinningssystem för avfall.

Energiinformation
Energiklass SDR F
Energianvändning påläge SDR 150 kWh per 1000h
Energiklass HDR A-G G
Energianvändning påläge HDR 282 kWh per 1000h
Bildskärmsdiagonal cm 210 cm
Upplösning horisontell (px) 3840 px
Upplösning vertikal (px) 2160 px
Bildskärmsdiagonal tum 83 tum
Varumärke LG
EAN 8806087097290
Display Name LG 83" - OLED83C34LA.AEU
Allmänt
EprelRegistrationNumber 1409575
Energiklass
Vårt artikelnummer: 100314

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris