TV

TCL 58" - 58P635

  • 4K Ultra HD
  • Google TV – underhållningsportal och röststyrning
  • Ultrarealistiskt, flerdimensionellt ljud med Dolby Audio
Full produktbeskrivning
Pris
7 490 :-

TCL 58" - 58P635

TCL 58" 58P635 gör din TV mer användbar än någonsin. Upplev kraften i röststyrning, fantastisk bildkvalitet och dynamiskt ljud i en snygg design.

Använd din röst för att styra TV:n
Använd rösten för att hitta filmer, streama appar, spela musik och styra TV:n. Be Google att hitta en specifik titel, söka efter genre eller få personliga rekommendationer genom att säga "vad ska jag titta på?" Få till och med svar som sportresultat, styr smarta hemenheter och mer.

Se detaljerna i detalj
High Dynamic Range (HDR), den senaste standarden för UHD-innehåll, ger en överlägsen upplevelse med slående ljusstyrka, exceptionella skuggdetaljer och levande färger. Sitt stilla och njut av otroliga bilddetaljer som filmskaparna tänkt sig.

HDR 10
Med den fantastiska 4K-skärmen som tillämpar den senaste öppna videostandarden med högt dynamiskt omfång, optimerar dynamisk tonmappning bildkvaliteten, och toneromfånget, ljusstyrkan och kontrasten förbättras avsevärt bildruta för bildruta. Mer nyanserat innehåll gör din visningsupplevelse mest underhållande och njutbar.

Dynamisk färgförbättring
Dynamic Color Enhancement är utvecklat exklusivt av TCL och är designat för att optimera färgens livlighet automatiskt. En egenutvecklad algoritm utökar traditionella palettbegränsningar och ger en mer levande, förstklassig videoupplevelse.

Ny fyrkärnig processor
En ny fyrkärnig processor, AIPQ 2.0, optimerar övergripande hårdvaru- och mjukvaruprestanda, vilket förbättrar upplevelsen. Ett chipset som möjliggör att TCL-algoritmen bearbetar innehåll i realtid, detekterar miljö och uppskalar display och ljud. Bilder är optimerade efter innehåll, så att hav ser blåare ut och regnskogar frodigare. Samtidigt kompenseras ljudkvaliteten dynamiskt baserat på volym, vilket eliminerar distorsion av signal och högtalare och ger en mer autentisk hörselupplevelse på alla ljudnivåer.

Hör ljud från rätt plats i scenen
Njut av ultrarealistiskt, flerdimensionellt ljud med Dolby Audio. Designad för att fördjupa dig i varje scen – med otrolig klarhet, skarpare dialog och fantastiska detaljer. Från sportspel till din favorit-TV-serie, underhållning har aldrig låtit bättre.

Mer skärm, färre gränser
58P635 TCL har en 3-sidig design utan kanter som ger en helskärms- och mer synlig tittarupplevelse.

Energiinformation
Energiklass SDR E
Energianvändning påläge SDR 65 kWh per 1000h
Energiklass HDR A-G G
Energianvändning påläge HDR 95 kWh per 1000h
Bildskärmsdiagonal cm 146 cm
Upplösning horisontell (px) 3840 px
Upplösning vertikal (px) 2160 px
Bildskärmsdiagonal tum 58 tum
Varumärke TCL
EAN 5901292518998
Display Name TCL 58" - 58P635
Energiklass
Vårt artikelnummer: 122364

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris