Soundbar

Samsung HW-Q64B/XE

  • 3.1-kanals ljud ger biokänsla hemma
  • Klar och tydlig dialog för filmer och TV-program
  • 3D-ljud med Dolby Atmos och DTS Virtual:X
  • Game Mode
  • Adaptive Sound Lite
  • Q-Symphony
Full produktbeskrivning
Pris
4 990 :-
Samsung logo

Soundbar Samsung Q-Series HW-Q64B/XE

Q-Series Soundbar HW-Q64B/XE från Samsung är utvecklad av experter på ljudinnovation. Soundbaren har en 3.1-kanalskonfiguration och ger ett stort ljud.

3D-ljud – verklighetsnära ljud från alla håll
Vill du ha en imponerande ljudupplevelse hemma? Då är 3D-ljud något för dig! Dolby Atmos och DTS Virtual:X är två ljudtekniker som ger ett mer realistiskt och imponerande ljud. Dolby Atmos skapar en tredimensionell ljudbild genom att behandla varje ljudkälla som ett enskilt objekt. DTS Virtual:X skapar också ett rymligt 3D-ljud, inklusive känslan av höjd, genom ljudbehandlingstekniker. Med dessa tekniker kan ljudet röra sig runt i rummet och ge en mer verklighetstrogen känsla.

Klar och tydlig dialog i filmer och TV-program
Centerkanalen i mitten hanterar dialog i filmer och TV-program så att det låter klart och tydligt. Med centerkanalen kan du höjda volymen på dialogljudet utan att det stör det omgivande ljudet, som musik eller ljudeffekter.

Upplev mer omslutande ljud med Q-Symphony
Q-Symphony låter soundbaren samarbeta med din Samsung TV för att ge en mer omslutande ljudupplevelse. Genom att kombinera och förbättra ljudet från både soundbaren och TV:n, kan Q-Symphony ge en fantastisk akustisk inlevelse. Detta görs genom att använda högtalarna på soundbaren tillsammans med TV:ns högtalare och sidohögtalare, för att skapa ett mer imponerande ljud.

Anpassat ljud för olika innehåll
Adaptive Sound Lite-funktionen är gjord för att göra ljudupplevelsen bättre och anpassad för olika typer av innehåll. Soundbaren analyserar automatiskt ljudkällan och justerar ljudet så att det passar det du tittar på eller lyssnar på. Om du ser en idrottsmatch med mycket ljud, eller ett drama med tysta samtal, så kommer Adaptive Sound Lite att ge en fantastisk ljudupplevelse som är optimerad för just det innehållet.

Game Mode Pro 360° ljud
Med Game Mode på Samsung HW-Q64B/XE kan du höra bättre och därmed spela bättre. Genom att helt enkelt koppla in din spelkonsol, så kommer Game Mode att göra inställningarna automatiskt för att optimera ljudet för det spel du spelar. Dessutom eliminerar utsläckningsteknologin distraherande ljud så att du alltid kan höra ljudet från rätt håll. Detta ger dig en stor fördel när du spelar och förbättrar din spelupplevelse markant.

Förlustfri ljudkvalitet
Med HDMI eARC kan du överföra högkvalitativt ljud utan att förlora någon del av det ursprungliga ljudformatet. Detta gör det möjligt att överföra 3D-surroundljudformat, såsom Dolby ATMOS, från din anslutna spelkonsol eller UBD-spelare via din TV till din soundbar.

Trådlös anslutning för en bättre TV-upplevelse
Om din TV har stöd för WiFi eller Bluetooth, kan du ansluta din soundbar trådlöst utan att behöva använda kablar. Detta ger dig en smidig och enkel anslutning som kan förbättra din TV-tittarupplevelse med högkvalitativt ljud från soundbaren.

Tillbehör
Det medföljer en fjärrkontroll och en väggfästesats som tillbehör till soundbaren.

Varumärke Samsung
EAN 8806094344202
Display Name Samsung HW-Q64B/XE
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 9 kg
Internet of Things (IoT)
Kompatibel med Internet of Things (IoT) Ja
Header
Produktlinje Samsung
Märke Samsung
Förpackad kvantitet 1
Modellserie som produkten är del av Modell HW-Q64B
Allmänt
Typ av produkt - 3.1.2-kanal
Högtalarsystem
Förstärkningstyp Aktiv
Anslutningsteknik Kabelansluten
Högtalartyp Aktiv
Förstärkare Integrerad
Konfigurering av högtalarsystem 3.1.2-kanal
App-kontrollerad Ja
AirPlay Ja
App-kontrollerad Ja
Bluetooth ljud-codec SBC
Vårt artikelnummer: 119371

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris